Ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει ένα συγκλονιστικό τραγούδι

Ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει ένα συγκλονιστικό τραγούδι


Μια «Νύχτα Γενάρη» με τον Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει ένα συγκλονιστικό τραγούδι για μια παγωμένη «Νύχτα Γενάρη» που θα χαραχτεί ακόμα και στους λιγότερο ευσυγκίνητους.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης υπενθυμίζει τα πολύπλευρα χαρίσματα που διαθέτει το πηγαίο μέταλλο της φωνής του και τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει.

Στο τραγούδι «Νύχτα Γενάρη» το παλιό συναντά το νέο και το ένα παίρνει κάτι από τη γεύση του άλλου, καθώς αφηγείται με απλό και ανεπιτήδευτο τρόπο ιστορίες βαθιά ανθρώπινες και προσωπικές.

Μέσα από την αισθαντική και ηλεκτρισμένη ερμηνεία του Βασίλη Καρρά τα παλιά πρόσωπα των ασπρόμαυρων ταινιών του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου ξαναγεννιούνται και δημιουργούν μια σύγχρονη προσωπογραφία, υπενθυμίζοντας ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ανάμεσά μας.

Βασίλης Καρράς - Vasilis Karras - Hit Channel

Τη δυναμική μουσική του τραγουδιού «Νύχτα Γενάρη» έχει γράψει ο Γιώργος Λεμπέσης, ενώ οι συνταρακτικοί στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Βασίλη Καπερνάρο.

Ο Βασίλης Καρράς ερμήνευσε για πρώτη φορά το «Νύχτα Γενάρη» κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδικτυακής συναυλίας που έδωσε μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο στα τέλη του Ιανουαρίου.

Η βραδιά προβλήθηκε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» το περασμένο Σάββατο (06/03) και κέρδισε την πρωτιά στην τηλεθέαση ανάμεσα στα μουσικά προγράμματα.

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Νύχτα Γενάρη» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE