Ο Eminem απαντά στην «κουλτούρα της ακύρωσης» με το lyric video του «Tone Deaf»

Ο Eminem απαντά στην «κουλτούρα της ακύρωσης» με το lyric video του «Tone Deaf»


«Δεν θα σταματήσω ακόμη και όταν τα μαλλιά μου ασπρίσουν…», τονίζει ο Eminem.

Ο Eminem απαντά στους επικριτές τους και στην αποκαλούμενη «κουλτούρα της ακύρωσης» με το lyric video για το «Tone Deaf», το νεότερο single από το άλμπουμ του «Music To Be Murdered By – Side B».

Τις τελευταίες εβδομάδες χρήστες του TikTok στράφηκαν κατά του Eminem με αφορμή έναν αμφιλεγόμενο στίχο από το τραγούδι του «Love The Way You Lie» (2010) σε συνεργασία με τη Rihanna που ανέφερε: «Αν με αφήσεις ξανά, θα σε δέσω σε αυτό το κρεβάτι και θα βάλω στο σπίτι φωτιά».

Παρά την αντιπαράθεση που προκλήθηκε, ο κορυφαίος ράπερ τήρησε στάση σιωπής για να δώσει τις απαντήσεις του στις έντονες επικρίσεις με το lyric video του «Tone Deaf».

Το animated video ξετυλίγει ολόκληρο το παρελθόν του Eminem και λειτουργεί ως μια επισκόπηση της καριέρας του και της σταθερής άρνησής του να λογοκρίνει τη μουσική του.

«Δεν θα σταματήσω ακόμη και όταν τα μαλλιά μου ασπρίσουν (είμαι κωφός) / Επειδή δεν θα σταματήσουν μέχρι να με ακυρώσουν», έγραψε ο Eminem για το lyric video του «Tone Deaf», παραθέτοντας έναν από τους βασικούς στίχους του.

Πριν από δύο μήνες ο Eminem δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για την «κουλτούρα της ακύρωσης».

«Με εμένα συμβαίνει κυριολεκτικά μέρα παρά μέρα», είπε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο ραδιοφωνικό σταθμό Shade45 του SiriusXM.

«Καταλαβαίνω μερικές από αυτές τις ανοησίες, αλλά σε γενικές γραμμές είναι άτομα που απλώς κάθονται στο διαδίκτυο και νιώθουν ότι πρέπει να παραπονεθούν για ό,τι θα τους κάνει να νιώσουν πως ανήκουν σε κάτι. Με την κουλτούρα της ακύρωσης είναι σαν μην ακυρώνεται κανείς ακυρώνεται ποτέ», εξήγησε.

To «Tone Deaf» είναι το δεύτερο τραγούδι από το άλμπουμ «Music To Be Murdered By – Side B» (Δεκέμβριος 2020) που αποκτά το δικό του visual. Στα τέλη του Ιανουαρίου ο Eminem παρουσίασε στο music video του «Higher», στο οποίο μπαίνει στο ρινγκ για να παλέψει με τους δαίμονές του.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE