Ο Alice Cooper απαντά στη δήλωση του Gene Simmons ότι «η ροκ έχει πεθάνει»

Ο Alice Cooper απαντά στη δήλωση του Gene Simmons ότι «η ροκ έχει πεθάνει»


Στις δηλώσεις του Gene Simmons απαντά Alice Cooper.

Ο Alice Cooper βλέπει λαμπρό μέλλον για τη ροκ μουσική.

Σε μια νέα συνέντευξή του στο NME, ο ροκ σταρ απάντησε σε πρόσφατα σχόλια του Gene Simmons των KISS, ο οποίος υποστήριξε ότι «η ροκ είναι νεκρή».

Ο Gene Simmons, τραγουδιστής και μπασίστας, συνιδρυτής του θρυλικού συγκροτήματος, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίας, εξήγησε στην «Gulf News» τον περασμένο μήνα ότι «αυτό συμβαίνει επειδή τα νέα συγκροτήματα δεν έχουν αφιερώσει χρόνο για να δημιουργήσουν αίγλη, ενθουσιασμό και επικά πράγματα».

Ο Alice Cooper, ωστόσο, πιστεύει το αντίθετο.

«Gene Simmons σου εγγυώμαι τώρα ότι σε κάποιο γκαράζ κάπου στο Λονδίνο μαθαίνουν τους Aerosmith και τους Guns N’ Roses», ανέφερε ο Αμερικανός τραγουδιστής της ροκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Υπάρχουν πολλά παιδιά 18 ετών με κιθάρες και ντραμς και μαθαίνουν hard rock. Το ίδιο συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες: υπάρχουν όλα αυτά τα νέα συγκροτήματα που θέλουν να εκτοξεύσουν ξανά ολόκληρο τον τομέα του hard rock», πρόσθεσε ο Alice Cooper.

Ο μουσικός είπε επίσης ότι η ροκ μουσική ως είδος είναι «εκεί που πρέπει να είναι τώρα» προσθέτοντας: «Δεν είμαστε στα Grammy. Δεν είμαστε στο κυρίαρχο ρεύμα. Το rock ’n’ roll είναι έξω από το επίκεντρο τώρα και αυτό μας δίνει αυτή την αίσθηση του απαγορευμένου».

Επαινώντας τη μακροζωία της ροκ, ο Alice Cooper είπε το είδος θα συνεχίσει να είναι ισχυρό για άλλα «30 ή 40 χρόνια από τώρα».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE