Οι Kings Of Leon είναι το πρώτο συγκρότημα που κυκλοφορεί άλμπουμ σε NFT – Ακούστε το «When You See Yourself»

Οι Kings Of Leon είναι το πρώτο συγκρότημα που κυκλοφορεί άλμπουμ σε NFT – Ακούστε το «When You See Yourself»


Το νέο άλμπουμ των Kings Of Leon αγκαλιάζει τις νέες τάσεις στην τεχνολογία.

Οι Kings Of Leon πρωτοπορούν και γίνονται το πρώτο συγκρότημα που κυκλοφορεί ένα άλμπουμ σε μορφή NFT (non-fungible token – μη ανταλλάξιμο στοιχείο), αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Το «When You See Yourself», το οποίο κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music, είναι το όγδοο άλμπουμ της αμερικανικής μπάντας. Ηχογραφήθηκε στα φημισμένα Blackbird Studios του Nashville και την παραγωγή του έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με Grammy, Markus Dravs.

Οι Kings Of Leon άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος για το νέο άλμπουμ στις αρχές της χρονιάς κυκλοφορώντας τα singles «The Bandit» και «100.000 People», πριν ακολουθήσει το «Echoing».

Η άφιξη του άλμπουμ «When You See Yourself» συνοδεύεται από την κυκλοφορία της πρωτοποριακής συλλογής «NFT YOURSELF», μια συλλογή ψηφιακής τέχνης που περιλαμβάνει 25 μοναδικά κομμάτια σε μορφή NFT.

Τα NFTs είναι ένας νέος τύπος κρυπτονομίσματος που πωλείται στις διαδικτυακές αγορές και αποθηκεύει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως έργα τέχνης, εισιτήρια και μουσική.

Οι Kings Of Leon κυκλοφορούν τρία διαφορετικά πακέτα στο πλαίσιο της σειράς «NFT YOURSELF».

Το πρώτο πακέτο αφορά ένα deluxe σετ του άλμπουμ «When You See Yourself» που περιλαμβάνει special artwork, digital downloads και ένα αντίτυπο βινυλίου περιορισμένης έκδοσης. Η μπάντα κυκλοφορεί επίσης έξι μοναδικά tokens (ψηφιακά αγαθά) που περιέχουν περίτεχνα έργα εικαστικής τέχνης, τα οποία θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και δεν θα αναπαραχθούν ξανά, αποτελώντας εν δυνάμει αρκετά πολύτιμα κομμάτια στην αγορά των NFTs.

Το δεύτερο πακέτο αποτελείται από έξι «χρυσά tokens» που προσφέρουν ξεχωριστά προνόμια για τις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας, όπως τέσσερα εισιτήρια στην πρώτη θέση δια βίου, μεταφορά και αποχώρηση από το χώρο της συναυλίας με προσωπικό οδηγό, συνάντηση με τους Kings Of Leon, πρόσβαση στο lounge και τέσσερις τσάντες με προϊόντα του συγκροτήματος.

Το τρίτο πακέτο περιέχει αποκλειστικά έργα οπτικοακουστικής τέχνης.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα παραχωρηθούν στο ταμείο «Crew Nation Fund» της Live Nation για τη στήριξη των εργαζόμενων στη βιομηχανία της ζωντανής μουσικής που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Οι Kings Of πρωταγωνιστούν στην αγορά των NFTs και μεταφέρουν τη δύναμη στα χέρια των δημιουργών.

Η συλλογή «NFT YOURSELF» σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Night After Night και αναπτύχθηκε από τη YellowHeart, την πρώτη κοινωνικά υπεύθυνη πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων στον κόσμο και πρωτοπόρο στην ταχέως αναπτυσσόμενη τάση των NFTs που δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να πωλούν συλλεκτικά αντικείμενα απευθείας στους θαυμαστές τους.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE