Η Miley Cyrus πέρασε «κρίση ταυτότητας» μετά τη «Hannah Montana»

Η Miley Cyrus πέρασε «κρίση ταυτότητας» μετά τη «Hannah Montana»


«Όταν δεν ήμουν η Hannah Montana, κανείς δεν ενδιαφερόταν για μένα», λέει η Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus έπρεπε να καταλάβει ποια ήταν μετά το τέλος της «Hannah Montana».

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Rock This» της Allison Hagendorf στο Spotify, η 28χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η σειρά του Disney Channel διαστρέβλωσε την αντίληψη που είχε για τον εαυτό της.

Στη σειρά «Hannah Montana», που προβάλλονταν από το 2006 έως το 2011, η Cyrus υποδυόταν τη Miley Stewart, μια φαινομενικά φυσιολογική έφηβη που ζει μια μυστική διπλή ζωή ως pop star.

«Η ιδέα της σειράς είναι ότι όταν είσαι αυτός ο χαρακτήρας, όταν έχεις αυτό το alter ego, είσαι πολύτιμη. Έχεις εκατομμύρια θαυμαστές, είσαι το μεγαλύτερο αστέρι στον κόσμο. Τότε η ιδέα ήταν ότι έμοιαζα με τον εαυτό μου, όταν δεν είχα πια την περούκα, κανείς δεν ενδιαφερόταν για εμένα. Δεν ήμουν πλέον αστέρι», εξήγησε η Miley Cyrus.

«Αυτό καρφώθηκε στο μυαλό μου. Όταν δεν είσαι η Hannah Montana, κανείς δεν νοιάζεται για σένα. Αυτή ήταν η ιδέα. Έπρεπε πραγματικά να το αλλάξω αυτό», συνέχισε.

Δείτε επίσης: Η Miley Cyrus μιλά για την εποχή της «Hannah Montana» – «Ήταν πάρα πολύ για ένα παιδί να το χειριστεί»

Η Miley Cyrus παραδέχτηκε ότι μετά το τέλος της «Hannah Montana» πέρασε «κρίση ταυτότητας».

«Νομίζω ότι αυτό συνέβη ίσως επειδή μερικές φορές δημιούργησα μια παραστατική εκδοχή του εαυτού μου. Δεν έφτιαξα ποτέ έναν χαρακτήρα που δεν ήμουν εγώ, αλλά γνώριζα πώς με έβλεπε ο κόσμος και έπαιξα λίγο με αυτό», είπε σχετικά με το πρώτο άλμπουμ της μετά την εποχή της «Hannah Montana», το «Bangerz» του 2013.

«Παρατήρησα ότι ασχολούνταν με το αν έβγαζα τη γλώσσα μου. Όταν μου έλεγα “σταμάτα να βγάζεις τη γλώσσα σου”, θα το έκανα περισσότερο… Όταν οι άνθρωποι εκνευρίζονται, σημαίνει ότι νοιάζονται και αυτό σε κάνει να θέλεις να νοιαστείς κι εσύ», εξήγησε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE