Η εξομολόγηση του Σπύρου Γραμμένου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 13 ετών

Η εξομολόγηση του Σπύρου Γραμμένου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 13 ετώνΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 23:14

Η εξομολόγηση του Σπύρου Γραμμένου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 13 ετών

Στο The Press Project μίλησε ο Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 13 ετών από οικογενειακό φίλο. 

Ο ταλαντούχος συνθέτης και μουσικός με δύναμη ψυχής και κουράγιο εξομολογείται τι ακριβώς συνέβη πριν από 30 σχεδόν χρόνια.

«Πάνω σε όλο αυτό που έχει συμβεί το τελευταίο καιρό, νιώθω την ανάγκη να πω μια προσωπική ιστορία. Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να μιλήσω για αυτό. Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να πω τι μου συνέβη που δημιούργησε πραγματικά μια μπάλα, η οποία έφυγε από μέσα μου πριν λίγες μέρες που κατάφερα να το πω στην μητέρα μου. Θέλω να ολοκληρωθεί και να το πω δημόσια. Έχω πέσει θύμα μιας τέτοιας κατάστασης, όπου ένας οικογενειακός φίλος, όταν ήμουν 13 ετών με πολύ έξυπνο και ωραίο τρόπο με πήγε στο σπίτι του, με ξάπλωσε στο κρεβάτι, μου έκανε στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου και προσπάθησε να πηδ@@@.

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 23:14Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE