Ο Adam Levine είναι απογοητευμένος που «δεν υπάρχουν πια μπάντες»

Ο Adam Levine είναι απογοητευμένος που «δεν υπάρχουν πια μπάντες»


«Με κάνει να λυπάμαι… Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες μπάντες γύρω», λέει ο Adam Levine.

Ο Adam Levine είναι απογοητευμένος που δεν υπάρχουν στη μουσική σκηνή τόσα πολλά συγκροτήματα όπως στο παρελθόν.

Ο frontman των Maroon 5 έδωσε συνέντευξη στον Zane Lowe του Apple Music αυτήν την εβδομάδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Beautiful Mistakes» του συγκροτήματος με τη συμμετοχή της Megan Thee Stallion.

Ο Adam Levine μίλησε για την επιτυχία των Maroon 5 με το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Songs About Jane» το 2002 και αποκάλυψε στον Lowe ότι παρακολουθεί ξανά παλιά μουσικά βίντεο από εκείνη την εποχή μαζί με την κόρη του.

«Είναι αστείο πώς επιστρέφεις στο παρελθόν και παρακολουθείς ξανά αυτά τα παλιά βίντεο και ακούς αυτά τα παλιά τραγούδια. Της έχω βάλει πολλά τραγούδια της Avril Lavigne. Όπως το “‘I’m With You”, αυτό το τραγούδι σε κάνει να δακρύσεις», είπε.

«Είναι τρελό, επειδή δεν το θυμάσαι με τον ίδιο τρόπο, επειδή το θεωρείς δεδομένο, επειδή έτσι ήταν όταν μεγάλωνες και ήταν μόνο ένα κομμάτι των τραγουδιών που είχες στο ραδιόφωνο. Αλλά υπάρχουν μερικά υπέροχα τραγούδια που δεν είχε καταλάβει τότε πόσο καλά ήταν», πρόσθεσε.

Maroon 5 - Adam Levine - Megan Thee Stallion - Beautiful Mistakes

Ο Adam Levine ανέφερε στη συνέχεια ότι «όταν βγήκε το πρώτο άλμπουμ των Maroon 5, υπήρχαν ακόμα άλλες και άλλες μπάντες» και σημείωσε: «Νιώθω ότι δεν υπάρχουν πια συγκροτήματα».

«Αυτό με κάνει να λυπάμαι, γιατί υπήρχαν μόνο μπάντες. Δεν υπάρχουν πια μπάντες και νιώθω σαν να είναι μια φυλή που πεθαίνει… Υπάρχουν ακόμα πολλές μπάντες και ίσως δεν βρίσκονται στο προσκήνιο τόσο πολύ ή στην pop σκηνή, αλλά εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες μπάντες γύρω», σχολίασε.

Παρότι συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από το πρώτο άλμπουμ του Maroon 5, στην πραγματικότητα η ιστορία της μπάντας ξεκινά από το 1994, όταν  τραγουδιστής Adam Levine, ο κιθαρίστας Levine, Carmichael, ο μπασίστας Mickey Madden και ο πρώην ντράμερ τους Ryan Dusick σχημάτισαν το rock συγκρότημα των Kara’s Flowers την εποχή που πήγαιναν ακόμη στο λύκειο.

Ως Kara’s Flowers κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ, τα «We Like Digging?» (1995), «The Fourth World» (1997) και «Stagg Street Recordings» (1999).

Το 2001 έκαναν στροφή στον ήχο τους και απέκτησαν την ονομασία Maroon 5 με την οποία συνεχίζουν μέχρι σήμερα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE