Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Janet Jackson

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Janet Jackson


Το ντοκιμαντέρ θα εστιάσει στις καλύτερες στιγμές της καριέρας της Janet Jackson και στην προσωπική ζωή της.

Το ίνδαλμα της pop και της R&B μουσικής Janet Jackson θα αποτελέσει το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στα τηλεοπτικά δίκτυα Lifetime και A&E.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «JANET» θα αποτελείται από δύο μέρη συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022, την ίδια χρονιά που θα συμπληρωθούν 40 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς της Jackson.

Ο όμιλος A+E Networks, στον οποίον ανήκουν τα δίκτυα A&E, Lifetime και History Channel, μεταξύ άλλων, υπόσχεται μια προσωπική ματιά στη ζωή και την καριέρα της Janet Jackson μέσα από προσωπικά βίντεο και συνεντεύξεις με επώνυμους.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Ben Hirsch.

Σύμφωνα με το «Variety», οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ απέκτησαν απεριόριστη πρόσβαση στη ζωή της τραγουδίστριας, καθώς και σε αποκλειστικό αρχειακό υλικό που δεν έχει δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

Τα γυρίσματα του «JANET» ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, μετά το θάνατο του πατέρα της τραγουδίστριας, Joseph «Joe» Jackson, του πατριάρχη της δυναστείας Jackson, ο οποίος επέβλεπε την καριέρα των παιδιών του, συμπεριλαμβανομένων των The Jackson 5.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Janet Jackson και Randy Jackson σε συνεργασία με τις Workerbee και Associated Entertainment Corporation.

Το ντοκιμαντέρ θα εστιάσει στις καλύτερες στιγμές της διαχρονικής καριέρας της Janet Jackson και θα εξετάσει επίσης την προσωπική ζωή της, το θάνατο του αδελφού της Michael Jackson το 2009 και τη γέννηση του γιου της το 2017.

Επιπλέον η 54χρονη τραγουδίστρια θα μιλήσει για την πολυσυζητημένη εμφάνισή της με τον Justin Timberlake στο ημίχρονο του Super Bowl το 2004.

Η Janet Jackson, το νεότερο μέλος της θρυλικής οικογένειας, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της το 1986 σε ηλικία μόλις 16 ετών. Το 2015 κυκλοφόρησε το τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ της, με τίτλο «Unbreakable», ενώ το 2019 εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE