Λούκας Γιώρκας: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του – Δες τι αποκάλυψε!

Λούκας Γιώρκας: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του – Δες τι αποκάλυψε!


Καλεσμένος στο Happy Day ήταν ο Λούκας Γιώρκας και μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο του video clip, στα γυρίσματα του οποίου έπαθε υποθερμία και αποκάλυψε ότι είναι τρελά ερωτευμένος.

Ο Λούκας είπε στην Σταματίνα: «Έπαθα υποθερμία στα γυρίσματα του νέου μου video clip. Ήταν μια ωραία εμπειρία γενικότερα. Είχαμε γυρίσματα και απαιτούσαν να είμαι μέσα στο νερό αρκετές ώρες. Αυτό έγινε τον Δεκέμβριο. Από την αδρεναλίνη δεν ένιωθα οτιδήποτε, αλλά στο τέλος ο οργανισμός βαράει κόκκινο. Υπήρχε ομάδα δυτών και είδε ότι έχασα τον έλεγχο του σώματος. Μου έλεγαν ότι πρέπει να σταματήσουμε και τους είπε όχι συνεχίζουμε. Η υποθερμία δεν χρειάζεται νοσηλεία. Έχω τέτοιο πάθος με αυτό που κάνω και επιμονή που δεν έχω όρια. Πρέπει να έχω ανθρώπους δίπλα μου να μου βάζουν όρια…».

Και αποκάλυψε: «Είμαι πολύ καλά. Ζω τον έρωτα όπου κι αν βρίσκομαι. Τι σημαίνει πολύς καιρός; Είμαι περισσότερο σε σχέση. Πάντα όταν μπαίνεις σε μια σχέση πιστεύεις ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου, τώρα τι έρχεται είναι θέμα δικό σου και του ανθρώπου σου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE