Συνέντευξη | Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή

Συνέντευξη | Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή


Είναι η Αφροδίτη, ή αλλιώς Didi, γνωστή πλέον από τη συμμετοχή της στο Big Brother με την αγάπη που εξέλαβε από το κοινό, λόγω του αυθορμητισμού της και το περιστατικό με την…. μπανάνα που έγινε viral στο διαδίκτυο με εκατομμύρια χτυπήματα σε tik tok, youtube & instagram!

Απόλυτα ειλικρινής και αρκετά συνειδητοποιημένη, μου μίλησε για όλα, χωρίς φόβο και μας ξεδίπλωσε τις σκέψεις της μετά το παιχνίδι, μάθαμε τις επόμενες τις κινήσεις, μάθαμε πώς περνάει στην καραντίνα κι αν έχει φοβηθεί με όλες τις αλλαγές που γίνονται στην κοινωνία μας με όλα αυτά τα πρωτόγνωρα περιστατικά και φυσικά η ίδια μιλάει για πολλά και σοβαρά θέματα τα οποία αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα.

“Βρεθήκαμε” διαδικτυακά σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, αν και τελικά κάποια στιγμή από τα τόσα που είχαμε να κουβεντιάσουμε, καταλήξαμε ότι η επόμενη συνάντησή μας θα είναι φυσικά για έναν καφέ, που τόσο μας έχει λείψει και θα αναλύσουμε ακόμα περισσότερα!

Tips:

1. Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική.
2. Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι 31 ετών.
3. Είναι ηθοποιός, αλλά και plus size μοντέλο.
4. Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή δηλώνει απόλυτα απελευθερωμένη.
5. Το μήνυμα της μάλιστα είναι “body positivity”.
6. Μπαίνοντας στο σπίτι δήλωσε πως είναι ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή.
7. Αν η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σού φαίνεται γνώριμη, τότε αυτό συμβαίνει επειδή το Big Brother δεν είναι η πρώτη της επαφή με τον φακό, έχει συμμετάσχει και στο “Body Revenge”.

H Didi ήταν πρόσφατα στις ελληνικές τάσεις του Youtube με τη συμμετοχή της σε γνωστό τραπ τραγούδι, σπάζοντας τα στερεότυπα:

Συνέντευξη | Ηρώ Τζημίκα

Instagram: https://www.instagram.com/didi.afroditi/​

Facebook: https://www.facebook.com/didiafroditi/

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE