Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια «She Moves Us» της Puma

Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια «She Moves Us» της Puma


Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Puma.

Η Puma στοχεύει να εμπνεύσει τις γυναίκες παγκοσμίως το 2021.

Σε αυτό το κλίμα, η εταιρεία αθλητικών ειδών παρουσίασε τη νέα καμπάνια «She Moves Us» με επικεφαλής την Dua Lipa. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, αναμένεται κατά τη διάρκεια του 2021 να δημοσιευθούν διάφορες συζητήσεις, βίντεο και συνεντεύξεις με τις γυναίκες πρέσβειρες της Puma.

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα η Dua Lipa ποζάρει με λαμπερά σύνολα της Puma, καθώς παίζει η βραβευμένη με Grammy συνεργασία της με τους Silk City (Diplo και Mark Ronson) στο τραγούδι «Electricity».

Στο ίδιο βίντεο εμφανίζονται επίσης δυναμικές γυναίκες όπως οι Winnie Harlow, Cara Delevingne, Skylar Diggins-Smith, June Ambrose, Lauren London, Nicole McLaughlin, Bethany C. Meyers και άλλες.

Η καμπάνια «She Moves Us» ελπίζει να εμπνεύσει μέσω της συνεργασίας της Puma με το «Women Win», ένα παγκόσμιο γυναικείο ταμείο που χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για την προώθηση της ισότητας των φύλων.

Η εκστρατεία θα αφηγηθεί επίσης τις ιστορίες που κουβαλά καθεμία από τις πρέσβειρες της Puma, αποκαλύπτοντας πώς εμπνεύστηκαν να γίνουν οι γυναίκες που είναι σήμερα, τις γυναίκες που τις βοήθησαν, πώς ξεπέρασαν τις δυσκολίες και πώς πέτυχαν στους αντίστοιχους τομείς τους.

«Το να μοιράζεσαι ιστορίες επιτυχίας είναι μέρος της αλλαγής της ιστορίας, ειδικά σε τομείς όπως ο αθλητισμός και η ψυχαγωγία που τείνουν να ενισχύουν τα επιτεύγματα των ανδρών», δηλώνει η Dua Lipa.

«Οι γυναίκες ήδη τα πηγαίνουν περίφημα και γιορτάζουν που τα επιτεύγματά τους είναι συναρπαστικά και δίνουν δύναμη. Ενθαρρύνει επίσης αυτούς που κινούνται ανοδικά να στοχεύουν στα αστέρια. Γι’ αυτό είμαι τόσο ευγνώμων στην Puma που με συμπεριέλαβε στην καμπάνια “She Moves Us”. Τώρα ας δείξουμε στον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε!», τονίζει η pop star.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE