Η μεγαλειώδης συναυλία «Τα Τραγούδια Της Ζωής Μου» σε livestream μετάδοση

Η μεγαλειώδης συναυλία «Τα Τραγούδια Της Ζωής Μου» σε livestream μετάδοση


Η προβολή αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να νιώσουμε ξανά το μεγαλείο του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η μεγαλειώδης συναυλία με τίτλο «Τα Τραγούδια Της Ζωής Μου» που έδωσε ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος στο Ηρώδειο το 2009 θα μεταδοθεί μέσω livestream το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Αυτόν τον Απρίλιο συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, του σπουδαίου ανθρώπου, του αναντικατάστατου οικογενειάρχη και φίλου Δημήτρη Μητροπάνου.

Η Minos EMI / Universal τιμά μνήμη του με μια βραδιά που και για εκείνον ήταν από τις πιο ευτυχισμένες και δικαιωμένες.

Δεδομένων των συνθηκών εγκλεισμού και απολογισμού, η δισκογραφική εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει το αρχείο των ιστορικών συναυλιών της που μαγνητοσκοπήθηκαν με άρτια τεχνική υποδομή.

Η αρχή γίνεται με τη μαγική συναυλία που έδωσε ο Δημήτρης Μητροπάνος με την ορχήστρα του τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Ηρώδειο, ερμηνεύοντας  τα τραγούδια που εσείς κρατήσατε για πάντα.

Δημήτρης Μητροπάνος - Dimitris Mitropanos - Hit Channel

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ αυτό στη συναυλία έμειναν ασάλευτοι παραδομένοι στη φωνή και την ψυχή του λατρεμένου τους Δημήτρη Μητροπάνου, ακόμα και μετρά το ξεκίνημα της βροχής προς το τέλος, φωτίζοντας το αμφιθέατρο με πολύχρωμες ομπρέλες.

Για τους νεότερους που καθημερινά τον ανακαλύπτουν, η προβολή αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να νιώσουν το μεγαλείο του και για τους μεγαλύτερους μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις.

Η μετάδοση της συναυλίας θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας και το livestream θα είναι διαθέσιμο για προβολή on demand για 30 ώρες.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω του viva.gr στην τιμή των 8€.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE