«Έδωσα μάχη για τη ζωή μου»

«Έδωσα μάχη για τη ζωή μου»


«Ζητούσα ένα σημάδι ότι θα επιβιώσω…»

Η Solange Knowles αγωνιζόταν για τη ζωή της την περίοδο που ετοίμαζε το τελευταίο άλμπουμ της.

Η 34χρονη τραγουδίστρια αφιέρωσε μια ανάρτησή της στη συμπλήρωση δύο ετών από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «When I Get Home» (2019), αποκαλώντας το «το έργο που άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή μου».

«Επέτειος δύο ετών από το έργο που άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή μου. Όταν άρχισα να δημιουργώ το “When I Get Home”, κυριολεκτικά έδινα μάχη για τη ζωή μου, έμπαινα και έβγαινα από τα νοσοκομεία», αποκάλυψε, χωρίς να διευκρινίζει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Με εξαντλημένη υγεία και πεσμένο ηθικό, ζητούσα από τον Θεό να μου στείλει ένα σημάδι ότι όχι μόνο θα επιβιώσω, αλλά ότι αν με αφήσει να ζήσω, θα ακολουθούσα το φως, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Άρχισε να μου μιλάει. Το μισό χρόνο δεν ήξερα από πού προερχόταν», συνέχισε.

«Ήξερα μόνο ότι έπρεπε να ανοίξω το πόρτα και να το τιμήσω. Δεν είδα κάτι που είχα φανταστεί. Δεν ήξερα σε ποιον μιλούσα στο τραγούδι “I’m A Witness”. Όταν το ακούω ξανά, ακούω μια γυναίκα που είχε μόνο μια αμυδρή ιδέα για το τι συνεπάγεται αυτό το ταξίδι, αλλά δεν είχε καμία ιδέα για το πώς θα έμοιαζε το ταξίδι», περιέγραψε η μικρότερη αδερφή της Beyoncé.

Η Solange Knowles εξομολογήθηκε ότι ήταν μια εμπειρία από την οποία δεν μπορεί να ανακάμψει.

«Αυτό το έργο μου έδειξε ότι μόλις ανοίξεις αυτήν την πόρτα, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Πιστέψτε με, δοκίμασα να πω “μπα, απλώς παίζω” πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να μιλάω για πράγματα που δεν ξέρω ακόμα. Δεν είπα πολλά λόγια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», τόνισε.

«Θέλω πραγματικά να δείξω τη διαδικασία και να μείνω σιωπηλή από τη στιγμή δεν έχουν αποκαλυφθεί όλα ακόμη. Κάνω πολλή δουλειά για να απαντήσω στις ερωτήσεις μέσα μου, για την επιβίωση. Μερικές φορές αναρωτιέμαι την ίδια ερώτηση με πολλούς τρόπους. Μερικές φορές μου παίρνει χρόνια. Πρέπει να τιμήσω εκείνη τη στιγμή», παραδέχτηκε.

Η Solange Knowles σχεδιάζει επίσης να «γιορτάσει» καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας το άλμπουμ που της άλλαξε τη ζωή.

«Μια μέρα, θα σας πω για τις ημέρες που πέρασε από τότε που άνοιξα αυτήν την πόρτα. Τα πράγματα που έχω ανακαλύψει. Τη δια βίου θεραπεία που ξεκίνησα. Τη μεγάλη θεϊκή χαρά και αγάπη που έχω βιώσει. Τις ιστορίες του παρελθόντος από τις οποίες επιβίωσα και τις είχα αποθηκεύσει όλες στο σώμα μου… μέχρι που είπε. “όχι άλλο πια”», συνέχισε.

«Έμαθα από την αρχή. Εκτίμησα. Αυτό το άλμπουμ με οδήγησε σε όλα αυτά. Η ζωή χωρίζεται πλέον στο πριν το “WIGH” και μετά το “WIGH”. Είμαι τόσο ευγνώμων που μου δώσατε το το χώρο και το χρόνο. Είμαι τόσο, τόσο ευγνώμων», κατέληξε.

Την Τρίτη (02/03) το «Criterion Channel» δημοσίευσε μια αποκλειστική εκδοχή της καλλιτεχνικής ταινίας που δημιούργησε η Solange Knowles για το «When I Get Home», με αφορμή τα δύο χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ και του φιλμ.

 

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE