Το βιβλίο του 50 Cent γίνεται σειρά στο Netflix

Το βιβλίο του 50 Cent γίνεται σειρά στο Netflix


Το βιβλίο του 50 Cent για την επιτυχία στη ζωή και στην επαγγελματική πορεία μεταφέρεται στην οθόνη.

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Netflix για μια νέα σειρά.

Ο ηθοποιός, ράπερ και επιχειρηματίας 50 Cent και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Kenya Barris («Black-ish», «Grown-ish», «Mixed-ish») ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο best seller βιβλίο το «The 50th Law» του ράπερ, του οποίου το αληθινό όνομα είναι Curtis James Jackson III.

Πρόκειται για ημι-αυτοβιογραφική ιστορία για την επιτυχία στη ζωή και στην επαγγελματική πορεία με βάση μία μόνο αρχή: καθόλου φόβο.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ανέκδοτα και διδαχές από ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Σωκράτης, ο Ναπολέοντας, ο Σουν Τσου, ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Μάλκολμ Χ που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του 50 Cent, από τα χρόνια του στους δρόμους του Queens στη Νέα Υόρκη, όταν έμπαινε και έβγαινε στη φυλακή, την εποχή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη rap μουσική και στη συνέχεια τη δραστηριοποίησή του σε επιχειρήσεις και παραγωγές ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιδέα να μεταφερθεί σε σειρά το βιβλίο που έγραψε το είδωλο της hip – hop κουλτούρας μαζί με τον Robert Greene προτάθηκε στον Kenya Barris από τον συνεργάτη του Hale Rothstein.

Ο Kenya Barris και ο Hale Rothstein αναμένεται να γράψουν το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της σειράς και θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί υπό την εταιρεία παραγωγής Khalabo Ink Society του Barris.

Ο 50 Cent θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρείας του G-Unit Film & Television.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE