«Προσπάθησα πολύ σκληρά να μείνω έγκυος»

«Προσπάθησα πολύ σκληρά να μείνω έγκυος»


«Η εγκυμοσύνη μου ήταν 100% προγραμματισμένη».

Η Halsey θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που περιβάλλουν την εγκυμοσύνη της.

Η 26χρονη τραγουδίστρια έγραψε σε ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram: «Γιατί είναι εντάξει να εικάζουμε και να κρίνουμε για τη γονιμότητα και την αντισύλληψη;»

Η Halsey σημείωσε αμέσως μετά: «Η εγκυμοσύνη μου ήταν 100% προγραμματισμένη και προσπάθησα πολύ σκληρά. Αλλά θα ήμουν εξίσου ευτυχισμένη ακόμα κι αν είχε συμβεί με άλλο τρόπο».

Η τραγουδίστρια πάσχει από ενδομητρίωση και έχει αποκαλύψει ότι καταψύχει τα ωάριά της ώστε να μπορέσει να αποκτήσει παιδιά.

Η ενδομητρίωση είναι μια επώδυνη πάθηση που προκαλείται όταν ο ιστός της μήτρας, ο οποίος υπό φυσιολογικές συνθήκες βρίσκεται στο εσωτερικό τοίχωμά της, αναπτύσσεται έξω από τη μήτρα και επηρεάζει άλλα όργανα.

Halsey - A Conversation About Bipolar Disorder - Artist Spotlight Stories

Η Halsey έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σοβαρές επιπτώσεις της ενδομητρίωσης στη γονιμότητά της.

Το 2018 ανέφερε ότι επέλεξε να καταψύξει τα ωάριά της επειδή «πρέπει να είμαι επιθετική με την προστασία της γονιμότητάς μου, την προστασία του εαυτού μου».

Η Halsey εξομολογήθηκε επίσης ότι είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη το 2015, όταν απέβαλε κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας.

Η τραγουδίστρια αποκαλεί τώρα το παιδί που κυοφορεί «rainbow baby» (μωρό ουράνιο τόξο), ένας όρος που χρησιμοποιείται για τα παιδιά που γεννιούνται μετά από μία ή περισσότερες απώλειες εμβρύων.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE