Ο Big Sean παραδέχεται ότι σκέφτηκε πολλές φορές την αυτοκτονία

Ο Big Sean παραδέχεται ότι σκέφτηκε πολλές φορές την αυτοκτονία


«Πήρα ένα όπλο στο χέρι μου, το ένιωθα πραγματικά…», εξομολογείται ο Big Sean.

Ο Big Sean μιλά πάντα με ειλικρίνεια για τη μάχη του με την κατάθλιψη και την περιπέτεια που έχει περάσει με την ψυχική υγεία του.

Αυτό δεν άλλαξε με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Detroit 2», με τον ράπερ να περιγράφει σε συνεντεύξεις του για την προώθηση του δίσκου τις μάχες που έχει δώσει με τον αυτοκτονικό ιδεασμό.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης με τον Michael Eric Dyson στη νέα σειρά «One Question One Mike» του Facebook Watch, ο Big Sean αποκάλυψε πόσο κοντά είχε φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

«Σίγουρα σκέφτηκα την αυτοκτονία πολλές φορές, είχα ένα όπλο στο χέρι μου, το ένιωθα πραγματικά… Το σχεδίασα μέχρι το σημείο όπου είπα “αν αυτοκτονήσω, τουλάχιστον η οικογένειά μου θα πάρει αυτό το χρηματικό ποσό”. Το έχω κάνει ήδη», παραδέχτηκε.

«Απλώς επειδή ήμουν αγχωμένος και δεν ήμουν ευτυχισμένος. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να σταματήσω ό,τι κάνω και να βρω λύση ή θα αυτοκαταστραφώ», συνέχισε.

Σε μια άλλη αποκαλυπτική συνέντευξη με το CBC, ο Big Sean μίλησε για τις στιγμές που είχε πάρει το όπλο στο χέρι του και σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Όταν λέω ότι είχα ένα Glock 17 στο χέρι μου, το έκανα όντως. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να νιώθω έτσι. Ήταν βαθύ», εξομολογήθηκε.

Ο Big Sean είπε στον Dyson ότι κατάφερε να αποκτήσει ξανά καλή ψυχική κατάσταση όταν άρχισε να παίρνει ανάσες από τη δουλειά. Όταν άφησε το πόδι από το γκάζι, βρήκε χρόνο να δουλέψει με τον εαυτό του και να ανακτήσει τη χαμένη ευτυχία του.

«Πήρα χρόνο εκτός, ακύρωσα ό,τι έκανα, έψαχνα θεραπεία, συνδέθηκαν περισσότερο με τον Θεό, εκπαιδεύτηκα πνευματικά και έβαλα τον εαυτό μου ως προτεραιότητα για πρώτη φορά», ανέφερε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE