Η Rosé των BLACKPINK ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του σόλο ντεμπούτου της

Η Rosé των BLACKPINK ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του σόλο ντεμπούτου της


Αντίστροφη μέτρηση για το σόλο ντεμπούτο της Rosé.

Η Rosé των BLACKPINK ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου πρώτου προσωπικού άλμπουμ της.

Η τραγουδίστρια της K-pop δημοσίευσε στο Instagram δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες που λειτουργούν ως teaser του επερχόμενου άλμπουμ, αποκαλύπτοντας ότι θα κυκλοφορήσει από την YG Entertainment στις 12 Μαρτίου.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή καμία περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τον τίτλο του άλμπουμ ή τους τίτλους των τραγουδιών που θα περιέχει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φόντο της μίας από τις δύο φωτογραφίες διακρίνονται οι επιγραφές «No Way Out» και «You Are Now», που θα μπορούσαν να αποτελούν πιθανούς τίτλους τραγουδιών.

Η Rosé, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Park Chae-young, ανακοίνωσε το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της τον περασμένο Ιανουάριο με ένα κινηματογραφικό teaser διάρκειας 30 δευτερολέπτων όπου ακούγεται ένα απόσπασμα από ένα τραγούδι με τον τίτλο «Gone».

Το μέλος των BLACKPINK τραγούδησε μάλιστα το «Gone» κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συναυλίας «The Show» που πραγματοποίησε το κουαρτέτο στα τέλη του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δήλωση της δισκογραφικής εταιρείας YG Entertainment, στο πρώτο σόλο project της Rosé έχει επενδυθεί σημαντικό ποσό χρημάτων, ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι «όλα τέλεια».

«Καθώς χρησιμοποιήσαμε έναν πρωτοφανή προϋπολογισμό για αυτήν την κυκλοφορία, φροντίζουμε ότι όλα είναι τέλεια», ανέφερε η εταιρεία.

Η Rosé είναι το δεύτερο μέλος των BLACKPINK που θα κυκλοφορήσει το δικό του σόλο υλικό.

Το 2018 η τραγουδίστρια και ράππερ Jennie παρουσίασε το δίγλωσσο κομμάτι «SOLO», ενώ πριν λίγο καιρό η YG Entertainment επιβεβαίωσε ότι και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένου της Lisa και της Jisoo, θα ετοιμάσουν προσωπικά projects.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE