Η κρυφή σχέση της με ράπερ και η αιτία του χωρισμού τους

Η κρυφή σχέση της με ράπερ και η αιτία του χωρισμού τους


Άγνωστες πτυχές της Billie Eilish.

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο νέο ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Bit Blurry» της Billie Eilish ήταν η αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια είχε σχέση με τον ράπερ Brandon Adams, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα 7:AMP.

Σε ένα σημείο του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Apple TV + στις 26 Φεβρουαρίου, οι θεατές παρακολουθούν την Eilish να μιλά στο τηλέφωνο με τον ράπερ, τον οποίο αποκαλεί «Q» και να του λέει: «Σ’ αγαπώ και είμαι ερωτευμένη μαζί σου».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, με την τραγουδίστρια να εξηγεί τι πήγε στραβά στη σχέση τους.

«Απλώς δεν ήμουν ευτυχισμένη», λέει. «Δεν ήθελα τα ίδια πράγματα με αυτό ήθελε και δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο γι’ αυτόν. Δεν νομίζω ότι πρέπει σε μια σχέση να είσαι πολύ ενθουσιασμένος για τα πράγματα που ενδιαφέρουν λιγότερο το άλλο άτομο», συνεχίζει.

«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο για σένα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο γι’ αυτόν. Υπήρχε απλώς έλλειψη προσπάθειας. Του είπα κυριολεκτικά: “Φίλε, δεν έχεις αρκετή αγάπη για να αγαπήσεις τον εαυτό σου, έτσι δεν μπορείς να με αγαπήσεις. Και δεν το κάνεις. Νομίζεις ότι το κάνεις», περιγράφει.

Billie Eilish - Fender - Signature Ukulele

Ο φακός του ντοκιμαντέρ κατέγραψε πολλές τεταμένες συζητήσεις του ζευγαριού στο τηλέφωνο, με την Billie Eilish να παραδέχεται ότι τα συναισθήματά της είναι περίπλοκα.

«Όντως τον αγαπώ, κάτι που το έκανε πιο δύσκολο. Δεν τον έχω ξεπεράσει, δεν βρήκα κάποιον άλλο», αποκαλύπτει.

«Δεν έχω σταματήσει να τον αγαπώ. Περνούσα λίγο χρόνο μακριά του και έλεγα “ουάου μου λείπεις τόσο πολύ γιατί ανησυχώ για σένα όλη την ώρα και δεν θέλω αυτό που θέλεις και εσύ δεν θέλεις αυτό που θέλω”. Δεν θέλω να τον διορθώσω. Δεν μπορώ να τον διορθώσω. Προσπάθησα», εξομολογείται.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE