Ο Kanye West δαπάνησε πάνω από 12 εκατ. δολ. για την αποτυχημένη προεκλογική εκστρατεία του

Ο Kanye West δαπάνησε πάνω από 12 εκατ. δολ. για την αποτυχημένη προεκλογική εκστρατεία του


Εκατομμύρια δολάρια κόστισε η αποτυχημένη υποψηφιότητα του Kanye West στις αμερικανικές εκλογές.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με τον Kanye West και την προεκλογική εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με την τελική έκθεση της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής, ο 43χρονης ράπερ δαπάνησε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια για την αποτυχημένη υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ την περασμένη χρονιά.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Kanye West συνεισέφερε με 13,2 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα και συγκέντρωσε λίγο πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια από 3.047 ατομικές συνεισφορές.

Με το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων του Kanye West καλύφθηκαν νόμιμα τέλη, παραγωγή για διαδικτυακά διαφημιστικά βίντεο και ρούχα με το λογότυπο «Kanye 2020».

Δείτε επίσης: Ο Κanye West ψήφισε τον εαυτό του στις αμερικανικές εκλογές

Τα περισσότερα χρήματα δαπανήθηκαν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες του προεκλογικού αγώνα.

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας εισήλθε στην προεκλογική μάχη τον Ιούλιο του 2020, μόνο τέσσερις μήνες πριν από την ημέρα των εκλογών και κατάφερε να είναι υποψήφιος σε δώδεκα αμερικανικές πολιτείες, συγκεντρώνοντας 66.000 ψήφους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότερα από 2,69 εκατομμύρια δολάρια διατέθηκαν στις τελικές του προσπάθειες με το ποσό των 210.000 δολαρίων να δίνεται για δισέλιδη διαφήμιση στους «The New York Times» μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Επίσης περίπου 870.000 δολάρια ξοδεύτηκαν την ημέρα των εκλογών (στις 3 Νοεμβρίου 2020) για ρούχα της καμπάνιας.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE