Η Demi Lovato έχασε βάρος «τυχαία» αφού γέμισε από «ηρεμία, γαλήνη, χαρά και αγάπη»

Η Demi Lovato έχασε βάρος «τυχαία» αφού γέμισε από «ηρεμία, γαλήνη, χαρά και αγάπη»


«Δεν ζω τη ζωή μου σύμφωνα με την κουλτούρα της δίαιτας».

Η Demi Lovato αποκαλύπτει τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους που πέτυχε από τότε που άλλαξε τον τρόπο ζωής της.

Αντί να περιορίσει τις ποσότητες θερμίδων που κατανάλωνε, η τραγουδίστρια κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της επειδή γέμισε από «ηρεμία, γαλήνη, χαρά και αγάπη», όπως ισχυρίστηκε η ίδια.

Η Demi Lovato μοιράστηκε επίσης μέσα από τη σελίδα της στο Instagram ένα μήνυμα σχετικά με τη θετική εικόνα του σώματα.

«Έχασα τυχαία βάρος. Δεν μετράω πλέον θερμίδες. Δεν κάνω ασκήσεις πια. Δεν συγκρατούμαι ούτε κάνω αποτοξίνωση», έγραψε η τραγουδίστρια σε ένα βίντεο στο οποίο επιδεικνύει την αδύνατη σιλουέτα της.

«Και ειδικά… δεν ζω τη ζωή μου σύμφωνα με την κουλτούρα της δίαιτας», πρόσθεσε.

«Έχω χάσει πραγματικά βάρος. Αυτή είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά νιώθω γεμάτη. Όχι από φαγητό, αλλά από θεία σοφία και κοσμική καθοδήγηση», ανέφερε.

Η Demi Lovato πρόσθεσε αργότερα στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram: «Σε ευχαριστώ σώμα μου για την υπομονή σου και την πίστη σου εμένα».

Στο μεταξύ, η 28χρονη αστέρας πρόκειται να συμμετάσχει σε μία νέα κωμική σειρά με τίτλο «Hungry» που θα αφορά τις διατροφικές διαταραχές.

Επιπλέον στις 23 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο YouTube η σειρά ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» της Demi Lovato.

Τα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα προσφέρουν στους θεατές μια αποκαλυπτική ματιά στη ζωή και στην καριέρα της τραγουδίστριας, εξερευνώντας συγχρόνως τις μάχες που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE