Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση και την εμπειρία που τον στιγμάτισε στα 14

Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση και την εμπειρία που τον στιγμάτισε στα 14


«Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου», εξομολογήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι και εξήγησε πώς βρέθηκε με την οικογένειά του από την Ελβετία στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης θυμήθηκε την αρχή της καριέρας του στην Αθήνα, τις μεγάλες του επιτυχίες και αναφέρθηκε στις συνεργασίες του στο εξωτερικό, τα όνειρά του και τη σχέση του με τον έρωτα.

Ο Πάνος Μουζουράκης στάθηκε επίσης στις παρενοχλήσεις και τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος και αποκάλυψε την εμπειρία που τον στιγμάτισε στην ηλικία των 14 ετών.

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε», είπε.

«Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου. Μιλάμε για το θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος…», εξομολογήθηκε.

«Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Και καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Με φίλους μου που έχω μιλήσει το έχουν πάθει κι εκείνοι, εκτός χώρου. Πρέπει να σταματήσει αυτό, αλλά δεν πρέπει να προσποιούμαστε ότι αυτό γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.



Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE