Το Top 20 της εβδομάδας (08/2021)

Το Top 20 της εβδομάδας (08/2021)


Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart το ακαταμάχητο τραγούδι «Take You Dancing» του Jason Derulo.

Το «Take You Dancing» είναι αναμφίβολα μαζί με το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» τα τραγούδια που σημάδεψαν την ανεπανάληπτη επάνοδο του Jason Derulo.

Έχει εμφανιστεί στο Top 20 σε 40 διαφορετικά charts σε όλο τον κόσμο και είναι ήδη χρυσό σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ιταλία, Δανία και Βέλγιο.

«Σε αυτήν την περίοδο, όλοι χρειαζόμαστε ένα τραγούδι που θα μας ανεβάσει. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να είναι ένα φως σε αυτές τις δύσκολες μέρες», έχει δηλώσει ο Jason Derulo για το «Take You Dancing», το οποίο έχει επιτελέσει με επιτυχία το ρόλο του.

Θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ο Jason Derulo κυκλοφόρησε πρόσφατο το νέο single «Lifestyle», στο οποίο συμμετέχει ο Adam Levine των Maroon 5.

Νέες είσοδοι

Καμία νέα είσοδος δεν καταγράφεται αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE