Ο Nick Jonas παρουσίασε στο «Saturday Night Live» τα νέα τραγούδια «Spaceman» και «This Is Heaven»

Ο Nick Jonas παρουσίασε στο «Saturday Night Live» τα νέα τραγούδια «Spaceman» και «This Is Heaven»


Δείτε τον Nick Jonas να ερμηνεύει για πρώτη φορά δύο από τα νέα τραγούδια του.

Ο Nick Jonas επέστρεψε στη σκηνή του «Saturday Night Live» σε διπλό ρόλο.

Ο 28χρονος τραγουδιστής, ο οποίος ήταν συγχρόνως ο παρουσιαστής της βραδιάς και ο καλεσμένος καλλιτέχνης, παρουσίασε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή του NBC τα νέα τραγούδια «Spaceman» και «This Is Heaven».

Στην πρώτη του εμφάνιση ο Nick Jonas τραγούδησε το νέο single «Spaceman» από το επερχόμενο ομότιτλο άλμπουμ του, ένα ρυθμικό τραγούδι που αναφέρεται στο φόβο της απομόνωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας των κορονοϊού.

Ο Nick Jonas ήταν περιτριγυρισμένος από φουτουριστικά φώτα και ένα φόντο που θύμιζε πίνακα ελέγχου διαστημικού λεωφορείου, ενώ είχε τη συνοδεία της μπάντας του.

Στη δεύτερη μουσική ενότητα της βραδιάς, τον τραγουδιστή προλόγισε ο μεγαλύτερος αδελφός του Kevin, ο οποίος έκανε μια ξεκαρδιστική εμφάνιση στη διάρκεια του μονολόγου με τον οποίο άνοιξε το «Saturday Night Live» ο Nick Jonas.

Το νεαρότερο μέλος των Jonas Brothers εμφανίστηκε αυτή τη φορά με ένα βελούδινο πορτοκαλί κοστούμι και το τραγούδησε το ακυκλοφόρητο κομμάτι «This Is Heaven», στο οποίο τραγουδά ρομαντικά: «Αυτός είναι ο παράδεισος / Και δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος / Εσύ και εγώ, εδώ, τώρα αμέσως».

Και τα δύο τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Nick Jonas, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Spaceman» και θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Saturday Night Live» είχε έντονο το αποτύπωμα του Nick Jonas.

Ο τραγουδιστής συμμετείχε επίσης σε οκτώ από τα κωμικά σκετς της εκπομπής και ξεδίπλωσε το ήδη γνωστό ταλέντο του στην υποκριτική.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Jonas στο «Saturday Night Live» ως οικοδεσπότης της εκπομπής και η δεύτερη συμμετοχή του ως καλεσμένος μουσικός.

Δείτε παρακάτω τα σκετς της εκπομπής:

«Mirror Workout»

«Murder Show»

«Bachelor Party»

«Amusement Park»

«Post-COVID Dating»

«Cinderella’s Slipper»

«Dionne Warwick Talk Show»

«Home Makeover»Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE