Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα! «Δεν μπορώ να ορίσω το μυαλό μου»

Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα! «Δεν μπορώ να ορίσω το μυαλό μου»


Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (01-03) η Χρύσα Ρώπα.

Η σπουδαία και πολύ αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σωρεία καταγγελιών. Με κομμένη την ανάσα και μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της, ξέσπασε!

«Υπάρχουν αυτή τη στιγμή άνθρωποι που βλέπουν και δεν μιλάνε; Η κοινωνία μας δεν κουκουλώνει ένα σωρό πράγματα; Οι ηθοποιοί δεν μιλούσαν, γιατί μιλούν οι δημοσιογράφοι; Ποιος ξέρει τι σημαίνει ηθοποιός;

Ένας άνθρωπος που ονειρεύεται να κάνει αυτή τη δουλειά. Το θέατρο δεν είμαστε εμείς που ζούμε από αυτό, είμαστε εμείς και το κοινό. Το κοινό που πάει και βλέπει κωμωδίες και γελάει είτε γιατί ο άλλος κατεβάζει τα βρακιά του είτε γιατί ο άλλος κοροϊδεύει.

Δεν είναι κοινό αυτό; Που γελάει; Τι δεν καταλαβαίνει; Παίζεται το ξύλο στη σκηνή και το κοινό γελάει», είπε και συνέχισε:

«Πριν πέντε χρόνια, με απέκλεισε πέντε χρόνια από τη δουλειά με το επιχείρημα “μη την παίρνετε αυτή δεν μαθαίνει λόγια”. Δεν είναι ότι δεν μαθαίνω λόγια. Πράγματι σε μια παράσταση που έπαιζα ένα νούμερο, ήμουν σε μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου, αλλά έπρεπε να δουλέψω».

Δες το βίντεο με την συγκλονιστική της συνέντευξη

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE