Η Taylor Swift απαντά στο «βαθιά σεξιστικό αστείο» σειράς του Netflix εις βάρος της

Η Taylor Swift απαντά στο «βαθιά σεξιστικό αστείο» σειράς του Netflix εις βάρος της


Η Taylor Swift εκφράζει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στο Netflix.

Η Taylor Swift άσκησε κριτική στη σειρά «Ginny and Georgia» του Netflix μετά το θόρυβο που προκλήθηκε μεταξύ των θαυμαστών της αναφορικά με ένα αστείο του έργου για την προσωπική ζωή της.

Η «δραματική κωμωδία» που δημιούργησε η Sarah Lampert έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Φεβρουαρίου και βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης για μία ατάκα από το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Η Ginny και η Georgia, μια κόρη (Antonia Gentry) και μητέρα (Brianne Howey) που πρωταγωνιστούν στη σειρά, έχουν ένα διάλογο στον οποίο η πρώτη προσβάλει τη δεύτερη αναφωνώντας: «Τι σε νοιάζει; Αλλάζεις τους άντρες πιο γρήγορα από την Taylor Swift».

Η αστέρας της pop, η οποία θεώρησε ατυχές και προσβλητικό το «αστείο», ανάρτησε στο Twitter ένα επικριτικό μήνυμα με αποδέκτες την ίδια τη σειρά και το Netflix.

«Γεια “Ginny & Georgia”, το 2010 κάλεσε και θέλει πίσω το τεμπέλικο, βαθιά σεξιστικό αστείο του», έγραψε η Swift στο tweet, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με την επίμαχη ατάκα.

«Τι θα λέγατε να σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, χαρακτηρίζοντας αστείες αυτές τις ανοησίες. Επίσης, Netflix μετά το “Miss Americana” αυτό το συνολάκι δεν φαίνεται χαριτωμένο πάνω σου. Χαρούμενος Μήνας Ιστορίας των Γυναικών, υποθέτω», υποθέτω.

Η Taylor Swift είχε σχολιάσει τα σεξιστικά αστεία εναντίον της σε συνέντευξη που είχε δώσει στη «Vogue» το 2016.

«Αν μπορούσα να μιλήσω με τον 19χρονο εαυτό μου, θα του έλεγα απλώς: “Γεια σου, ξέρεις, θα βγαίνεις ραντεβού σαν μία κανονική 20χρονη, κάτι που έπρεπε να επιτρέπεται, αλλά θα είσαι μαγνήτης για τη διαπόμπευση των γυναικών για τη σεξουαλική του συμπεριφορά», είχε πει εκείνη την εποχή.

Εν μέσω όλης της κριτικής, οι θαυμαστές της Taylor Swift θέλησαν να επισημάνουν τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν κάνει αστεία για την τραγουδίστρια με τρόπο που δήλωνε σεβασμό και δεν πρόσβαλε την προσωπικότητά τους. Μεταξύ τους τα σίριαλ «Brooklyn Nine-Nine», «The Good Place», «2 Broke Girls» και «New Girl».

Το Netflix και οι δημιουργοί της σειράς «Ginny and Georgia» δεν έχουν σχολιάσει ακόμη το θέμα.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE