Άννα Ανδριανού για καταγγελίες: «Με κάποιους ανθρώπους νιώθεις την ενέργεια και τον κίνδυνο»

Άννα Ανδριανού για καταγγελίες: «Με κάποιους ανθρώπους νιώθεις την ενέργεια και τον κίνδυνο»


Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλα και φυσικά αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

«Δεν γνώριζα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πιστεύω βέβαια, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ότι αυτά συμβαίνουν παντού απλώς σήμερα, αρχικά οι γυναίκες και μετά οι άνδρες, βρήκαν το θάρρος να τα πουν και να τα καταγγείλουν. Πιστεύω ότι συμβαίνουν παντού, σε όλους τους χώρους, σε όλα τα επαγγέλματα απλώς εδώ έγιναν γνωστά. Αυτό είναι καλό γιατί τώρα και στα άλλα επαγγέλματα θα πάρει έκταση αυτό το θέμα γιατί ίσως να διώξει το φόβο. Νομίζω είναι θέμα εξουσίας. Εμένα δεν μου έχει τύχει. Είχα εξαιρετικές συνεργασίες. Βέβαια και εγώ από την πλευρά μου πρόσεχα τους ανθρώπους δίπλα μου και δεν έχω τόσο μεγάλη φιλοδοξία ώστε να το ρισκάρω.

Δεν ήξερα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά με κάποιους ανθρώπους νιώθεις την ενέργεια και τον κίνδυνο. Όταν δόθηκε μια τόσο μεγάλη εξουσία σε σκηνοθέτες και θιασάρχες… Όταν κάποιος αποκτά τέτοια εξουσία απέναντι σε κάποιον που είναι στο έλεος του, φέρεται άσχημα ή τον κακομεταχειρίζεται ή τον κακοποιεί σεξουαλικά για να μην μιλήσουμε για βιασμούς, αυτές είναι εγκληματικές πράξεις. Οι ηθοποιοί ψάχνουν δύο φορές το χρόνο για δουλειά και αυτό τους κάνει να είναι ευάλωτοι», ανέφερε η Άννα Ανδριανού.

Δείτε το βίντεο:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE