Μπέττυ Μαγγίρα: Οι διακοπές στη Σκιάθο και η σπάνια φωτό με τον άντρα της!

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι διακοπές στη Σκιάθο και η σπάνια φωτό με τον άντρα της!


Μετά από χαλαρές διακοπές στην όμορφη Κύθνο, η Μπέττυ Μαγγίρα με την οικογένειά της, βρέθηκαν στη Σκιάθο για να συνεχίσουν τις μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, από τα λίγα φωτογραφικά ενσταντανέ που έχει ανεβάσει δείχνει πιο ήρεμη, πιο εξωστρεφής, πιο ευδιάθετη.

Μάλιστα, έκανε και κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει.

Ανέβασε κοινό τρυφερό φωτογραφικό ενσταντανέ με τον σύζυγό Δημήτρη Μάζη ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει και λατρεία για τα φώτα της δημοσιότητας. “Εγώ και το μωρό μου” έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας στην οποία και οι δύο έδειχναν πολύ ήρεμοι και σε πολύ καλή διάθεση.

Και γιατί να μην είναι αφού πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που επέλεξε να κάνει διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Σποράδων που προσφέρεται για τις τέλειες διακοπές, είτε πρόκειται για ερωτευμένα ζευγάρια είτε για οικογένειες.

Στην περίπτωση των Μαγγίρα-Μάζη, φαίνεται πως έκαναν τη σωστότερη επιλογή αφού και οι ίδιοι απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές και ξεκουράζονται και τα κορίτσια του Ανδριάνα και Καλλινίκη διασκεδάζουν και περνούν και εκείνα καλά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE