Μανώλης Μητσιάς: «50 Χρόνια Χρυσάφι» στο Θέατρο Βράχων με ελεύθερη είσοδο

Μανώλης Μητσιάς: «50 Χρόνια Χρυσάφι» στο Θέατρο Βράχων με ελεύθερη είσοδο


Μια συναυλία με όλες τις διαχρονικές επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο Μανώλης Μητσιάς.

Ο Μανώλης Μητσιάς για μια μοναδική βραδιά με ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» την Τρίτη 25 Αυγούστου και ώρα 21.00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων».

Μια συναυλία με όλες τις τεράστιες επιτυχίες που τραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος ο κορυφαίος Μανώλης Μητσιάς από το 1969 μέχρι σήμερα.

Γύρω του, ο Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Γιώργος Τσιατσούλης στο ακορντεόν, ο Σταύρος Καβαλιεράτος στο μπάσο και όλος ο κόσμος από κάτω, να σιγοτραγουδάει τα αξέχαστα τραγούδια.

Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως οι Λουκιανός Κηλαηδόνης, Δήμος Μούτσης, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Θάνος Μικρούτσικος και όχι μόνο.

Στη συναυλία θα απολαύσουμε τραγούδια όπως τα «Ελευσίνα», «Ερωτικό» (Πιρόγα), «Ο Γιάννης Ο Φονιάς», «Όσο Αγαπιόμαστε Τα Δυο», «Με Ένα Παράπονο», «Μη Χτυπάς» και άλλα.

Μαζί με τον Μανώλη Μητσιά επί σκηνής η Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Στο Θέατρο Βράχων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο και τη διάθεση δελτίων εισόδου στα τηλέφωνα: 2132008662 (Δημαρχείο Βύρωνα, Ώρες: 13.00 – 15.00), 2132085521 (Δημαρχείο Δάφνης – Υμηττού).

Στις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τις κοινωνικές δομές των δήμων.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE