Η Cardi B επαινεί τη Nicki Minaj που «εξακολουθεί να κυριαρχεί» στη Rap

Η Cardi B επαινεί τη Nicki Minaj που «εξακολουθεί να κυριαρχεί» στη Rap


Η Cardi  B αναγνωρίζει την επιρροή της Nicki Minaj.

Η κόντρα της Cardi B και της Nicki Minaj έχει γράψει τη δική της ιστορία, ωστόσο η πρώτη φαίνεται πως αφήνει στην άκρη τις διαφορές τους για να δώσει τα εύσημα στη συνάδελφό της για την επιτυχία της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Apple Music, η 27χρονη Αμερικανίδα μίλησε για τη συνεργασία της με την Megan Thee Stallion στο νέο single «WAP», καθώς και για την καλλιτεχνική κληρονομιά των γυναικών ράπερ.

Η Cardi ανέφερε ότι όταν ήταν νεότερη υπήρχαν περισσότερες δημοφιλείς γυναίκες ράπερ και σημείωσε ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα «εξακολουθεί να κυριαρχεί» στο χώρο.

«Όταν ήμουν έξι, επτά, οκτώ, υπήρχαν πολλές διαφορετικές γυναίκες ράπερ. Και μετά ήρθε μια περίοδος όπου δεν υπήρχε καμία γυναίκα ράπερ. Ξαναβάζω τραγούδια από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ξαναβάζω, ξαναβάζω, ξαναβάζω γιατί για λίγο δεν υπήρχε καμία γυναίκα ράπερ», εξήγησε.

«Και μετά ήρθε μια γυναίκα ράπερ που κυριάρχησε για πολύ καιρό. Ξέρεις τι λέω; Και τα πήγε αρκετά καλά. Εξακολουθεί να κυριαρχεί», είπε.

Παρότι η Cardi B δεν κατονόμασε τη συγκεκριμένη γυναίκα, ήταν αρκετά ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στη Nicki Minaj.

«Δεν ξέρω τι συνέβη τότε», συνέχισε. «Αλλά δεν υπήρχε καμία (ράπερ) καθόλου για μια σύντομη περίοδο. Έτσι, δεν ξέρεις ποτέ το μέλλον. Ίσως θα υπάρξουν πολλές. Ίσως θα υπάρξει μια στιγμή που ο κόσμος απλώς θα κουραστεί. Και τότε μπορεί να υπάρξει ένας άλλος ράπερ που απλώς θα έρθει και θα πάρει τον έλεγχο . Απλώς δεν ξέρεις ποτέ, ξέρεις τι λέω; Ποτέ δεν ξέρουμε», συνέχισε.

Η κόντρα της Cardi B και της Nicki Minaj έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης και τα social media, ωστόσο έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Οι τεταμένες σχέσεις τους έφτασαν σε κρίσιμο σημείο το 2018, όταν οι δύο ράπερ διαπληκτίστηκαν άγρια στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, όμως, φάνηκε πως έχουν αφήσει τις διαφορές τους στην άκρη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Apple Music, η Cardi B τάχθηκε επίσης εναντίον της άποψης ότι οι γυναίκες στη μουσική δεν επιτρέπεται να αλληλοϋποστηρίζονται, κάτι που συχνά θεωρείται ως ένας από τους λόγους που πυροδότησαν τη διαμάχη της με τη Nicki Minaj.

«Νιώθω ότι ο κόσμος θέλει να στρέφει τις γυναίκες καλλιτέχνιδες τη μία εναντίον της άλλης», σχολίασε.

«Κάθε φορά που νιώθω ότι υπάρχει μια γυναίκα καλλιτέχνιδα που ανεβαίνει, ανεβαίνει κι ανεβαίνει και γίνεται της μόδας, βλέπω πάντα μικρά αβίαστα σχόλια, όπως: “Παίρνουν τη θέση σου. Παίρνουν αυτό. Παίρνουν εκείνο”. Και απλά με κάνει να νιώθω…, γαμώτο, γιατί πρέπει να είναι έτσι; Επειδή πραγματικά μου αρέσει πολύ η hip-hop μουσική. Γιατί πρέπει να είναι έτσι;», εξομολογήθηκε η Cardi B.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE