Ελληνικό Airplay Chart: Μία «Άγρια Θάλασσα» στην κορυφή – Νέα είσοδος από την Josephine


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η νέα μεγάλη επιτυχία «Άγρια Θάλασσα» του Γιώργου Σαμπάνη επιστρέφει για δεύτερη συνολικά εβδομάδα στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του «Παράξενα Δεμένοι», αποδεικνύεται ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ελεάνα Βραχάλη δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία λέξη, καθώς βάζουν την τελευταία πινελιά στο δίσκο των επιτυχιών με μία ξεχωριστή «Άγρια Θάλασσα».

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και κατάφερε να ανέβει πολύ γρήγορα σε υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων.

Το συγκινητικό music video του «Άγρια Θάλασσα», το οποίο αποτυπώνει τον αγώνα δρόμου μετ’ εμποδίων του Γιώργου Σαμπάνη, έχει παραμείνει για ένα ολόκληρο μήνα στις τάσεις του YouTube για την Ελλάδα, αγγίζοντας ήδη τις 9 εκατομμύρια προβολές.

Νέες είσοδοι

«Εγώ» – Josephine (No. 19)

Η Josephine συνεχίζει το σερί των επιτυχιών και αυτή τη φορά αφήνει το σημάδι της με το νέο single «Εγώ».

Τη μουσική και του στίχους του τραγουδιού υπογράφει με το μοναδικό ταλέντο του και το απίστευτο αισθητήριό του ο Λεωνίδας Σώζος, ο δημιουργός που έχει χαρίσει επίσης στην Jοsephine τις μεγάλες επιτυχίες «Μάγια», «Τι» και «Δεν Έχω Σήμα», τραγούδια που έχουν συγκεντρώσει αθροιστικά δεκάδες εκατομμύρια προβολές.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και το «Εγώ», το οποίο μετρά 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε περίπου πέντε εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE