Lil Wayne: Η επιτυχία του «Young Money Radio» και η ζωή στην καραντίνα

Lil Wayne: Η επιτυχία του «Young Money Radio» και η ζωή στην καραντίνα


«Θα ήθελα πολύ να οδηγήσω το “Young Money Radio” σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία», δηλώνει ο Lil Wayne.

Ο Lil Wayne είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλές διάσημες προσωπικότητες ως παρουσιαστής της εβδομαδιαίας εκπομπής «Young Money Radio» που άρχισε στο Apple Music από τις 24 Απριλίου, την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι Eminem, Nicki Minaj, T-Pain, ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey και η δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης, LaToya Cantrell, ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή, η οποία πρόσφατα ξεπέρασε το σημαντικό ορόσημο, των πάνω από δύο εκατομμυρίων ακροατών που συντονίστηκαν ταυτόχρονα για να ακούσουν τη ζωντανή εκπομπή.

Το πρόγραμμα που υποτίθεται αρχικά ότι θα ήταν αθλητικό podcast μετατράπηκε σε εβδομαδιαίο φαινόμενο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο διευθυντής δημιουργικού της Apple Music, Larry Jackson και ο μάνατζερ του Wayne, ο Mack Maine, τόνισαν τη σημασία της κοινότητας και της ανταπόδοσης – δύο βασικά στοιχεία της αποστολής του «Young Money Radio».

Για δεκαετίες, ο γεννημένος στη Νέα Ορλεάνη, Lil Wayne δημιούργησε ατέλειωτες επιτυχίες και project, με βραβεία που δύσκολα μπορούν να διατυπωθούν με λέξεις.

Οι ικανότητές του ως ράπερ, στιχουργού και MC είναι ασυναγώνιστες όσον αφορά τις ρίμες, την αφήγηση και τη διακριτή φωνή του. Πέρα από αυτό, ο 37χρονος έχτισε μια αυτοκρατορία με τη δισκογραφική Young Money Records, εκτοξεύοντας τις καριέρες των Drake, Nicki Minaj, Tyga και άλλων.

Σημαίνει πολλά για μένα να έχω μια τέτοια πλατφόρμα, δήλωσε για την εκπομπή σε συνέντευξή του στο Variety o Αμερικανός ράπερ, αλλά αυτό που είναι μοναδικό είναι πόσο νόημα μπορεί να έχει για άλλους.

«Θα ήθελα πολύ να οδηγήσω το “Young Money Radio” σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε να είμαι παρουσιαστής, αλλά εξεπλάγην με αυτό. Μου αρέσει επίσης που βοηθώ να μεταφέρονται οι απόψεις των καλεσμένων μου για οποιοδήποτε θέμα», τόνισε.

«Έχω αναμνήσεις μιας ζωής με την όμορφη Barbie!» είπε ο Lil Wayne όταν κλήθηκε να ανασύρει στη μνήμη κάποιο περιστατικό με τη ράπερ Nicki Minaj, την οποία ανακάλυψε και της πρόσφερε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Young Money Records.

«Είναι πάρα πολλά, αλλά το πιο αστείο είναι όταν γυρίσαμε ένα βίντεο για ένα από τα τραγούδια της και έπρεπε να είμαι ο τύπος στο κρεβάτι μαζί της!! Πολύ πολύ πολύ δύσκολο!… Το έκανε όμως εύκολο, είναι μια κούκλα για πάντα. Την αγαπώ πραγματικά».

Eminem - Lil Wayne

Ο Lil Wayne είπε ακόμη ότι οι μέρες καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είναι όπως οι τυπικές μέρες του.

«Μια μέρα γεμάτη παραγωγικότητα με κάθε δυνατό τρόπο. Ξυπνάω, ευγνωμονώ, σκέφτομαι, τρώω πολύ μπριζόλα, δουλεύω μέχρι να μην αντέχω άλλο και κοιμάμαι και μετά ξανά από την αρχή».

Ο ράπερ, ο οποίος έκανε σημαντικές δωρεές σε οργανώσεις που βοηθούν όσους πλήττονται από τον κορονοϊό, τόνισε: «Ευχαριστώ τον Θεό για την ευλογία του κάθε μέρα, είναι ευλογία που απλά μπορώ να δώσω πίσω. Ευχαριστώ επίσης και επικροτώ όλους εκείνους που το κάνουν».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE