Ο Kanye West δεν έχει καταθέσει επίσημη υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Ο Kanye West δεν έχει καταθέσει επίσημη υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ


Ο Kanye West πρέπει να βιαστεί αν θέλει να κατέβει ως επίσημος υποψήφιος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ο Kanye West εξέπληξε το κοινό κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards το 2015, ανακοινώνοντας από σκηνής την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

Ο ράπερ δεν ξέχασε τα λόγια του και πέντε χρόνια αργότερα, ανακοίνωσε ανήμερα της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ότι κατεβαίνει «ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ».

Ωστόσο δημοσίευμα του Pitchfork αποκαλύπτει ότι ο Kanye West δεν έχει καταθέσει επίσημα αίτηση για υποψηφιότητα για την προεδρία στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών (FEC) των ΗΠΑ, ένα βήμα απαραίτητο ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών επιβεβαίωσε ότι ο 43χρονος Αμερικανός δεν έχει υποβάλει επίσημα υποψηφιότητα, παρόλο που φέρεται να υπάρχει αίτηση από το 2015 στο όνομα «Kanye Deez Nutz West», ο οποίος δεν είχε συγκεντρώσει ούτε ένα δολάριο για την προεκλογική εκστρατεία του.

Kanye West - MTV VMA 2015

Αν ο Kanye West σκοπεύει να συμμετάσχει στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, χωρίς να είναι συνδεδεμένος με κάποιο πολιτικό κόμμα, πρέπει να καταθέσει σύντομα όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να συμπεριληφθεί επίσημος το όνομά του στα ψηφοδέλτια.

Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών έχει εκπνεύσει ήδη σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής όπως η Ιντιάνα, το Νέο Μεξικό, η Νέα Υόρκη, η Βόρεια Καρολίνα και το Τέξας.

Παρ’ όλα αυτά ο Kanye West μπορεί να κατέβει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου ως ανεπίσημος υποψήφιος, με τους ψηφοφόρους να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον ράπερ συμπληρώνοντας χειρόγραφα το όνομά του στα ψηφοδέλτια.

Βέβαια οι ανεπίσημοι υποψήφιοι έχουν χαμηλή πιθανότητα επιτυχίας στις εκλογές.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE