«Ο Παλιός Μας Εαυτός»: Ο Μιχάλης Ρακιντζής για μια συναυλία στο Βεάκειο

«Ο Παλιός Μας Εαυτός»: Ο Μιχάλης Ρακιντζής για μια συναυλία στο Βεάκειο


Ο Μιχάλης Ρακιντζής σε ένα δυνατό μουσικό πάρτι αναμνήσεων.

Καλλιτεχνική «αντίσταση» ενάντια στις δύσκολες μέρες του κορονοϊού φαίνεται ότι θα είναι η συναυλία του Μιχάλη Ρακιντζή στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ήρθε κοντά με τον «παλιό του εαυτό» και με αυτή τη βραδιά θα μας θυμίσει τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια μας και θα αποδείξει πως μια «anti-virus» στη νοοτροπία συναυλία, μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτυχώς από ένα ευσυνείδητο κοινό.

Η συναυλία θα περιέχει όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες από τον Μιχάλη Ρακιντζή, αλλά και το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ο Παλιός Μου Εαυτός».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής θα ομορφύνει το Βεάκειο Θέατρο με όλες τις επιτυχίες του, που ακόμη αποτελούν σημείο αναφοράς στη ζωή μας.

Τα τραγούδια που μας καθόρισαν, τα τραγούδια που αγαπάμε ακόμη, τα τραγούδια που σιγοτραγουδάμε, τα τραγούδια που ξυπνάνε την εφηβεία μας και μας γεμίζουν ζωτική ενέργεια κάθε φορά που τα ακούμε, θα γεμίσουν φως τη βραδιά της 28ης Ιουλίου.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και η χαρισματική μπάντα του ετοιμάζουν ένα δυνατό μουσικό πάρτι αναμνήσεων που δεν πρέπει να χάσετε.

Παραγωγή: Minos EMI

Πληροφορίες

Μιχάλης Ρακιντζής
«Ο Παλιός Μας Εαυτός»

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Τρίτη 28 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτήριων
12 € Γενική Είσοδος

Προπώληση

Ticket Services
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

Public
– Σε όλα τα καταστήματα Public
– Στο tickets.public.gr

* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας ανά εισιτήριο.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE