Ελληνικό Airplay Chart: Αναστάσιος Ράμμος, Νικηφόρος και Πάολα στο Top 20

Ελληνικό Airplay Chart: Αναστάσιος Ράμμος, Νικηφόρος και Πάολα στο Top 20


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δέκατη συνολικά εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η αγαπημένη επιτυχία «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES, ενώ παράλληλα διατηρείται για τρίτη εβδομάδα στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Μισή Καρδιά» σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES και το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι για τον Χρήστο Μάστορα που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σερί ξεκίνησε με το «Γιατί» που διένυσε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 και συνεχίστηκε με το «Δεν Έχω Ιδέα» που παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό», μία συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το «Μισή Καρδιά» έχουν γράψει μαζί οι ΜΕΛΙSSES και ο STAN Αντιπαριώτης.

Νέες είσοδοι

«Σε Δυο Μόνο Μάτια» – Αναστάσιος Ράμμος (No. 16)

Το «Σε Δυο Μόνο Μάτια» σηματοδοτεί το πρώτο προσωπικό τραγούδι του Αναστάσιου Ράμμου που κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης μας ταξιδεύει σε μελωδικά και ερωτικά μονοπάτια με το single «Σε Δυο Μόνο Μάτια», ένα αισθαντικό τραγούδι που έγινε viral πριν καν αποκαλυφθεί μέσα από μία ευρηματική καμπάνια στα social media.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι το «Σε Δυο Μόνο Μάτια» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι του Αναστάσιου Ράμμου στο Top 20, αλλά δεν είναι η πρώτη παρουσία του στην κατάταξη.

Επί σειρά μηνών είχε διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του Ελληνικού Airplay Chart το 2017 και το 2018 η επιτυχία «Αν Με Δεις Να Κλαίω» της Έλενας Παπαρίζου, όπου ο Αναστάσιος Ράμμος είχε συμμετάσχει τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός.

«Τα Λέμε Το Βράδυ» – Νικηφόρος (No. 19)

Ο Νικηφόρος δίνει ραντεβού… για το βράδυ στο νέο τραγούδι του που έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει στην κατάταξη με το up-tempo ερωτικό τραγούδι «Τα Λέμε Το Βράδυ», με τοπ οποίο δίνει το σύνθημα για μία νύχτα γεμάτη έρωτα και χαρά.

Σημειώνεται ότι το single «Τα Λέμε Το Βράδυ» του Νικηφόρου έχει διανύσει ήδη 25 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

«Φλυτζάνι» – Πάολα (No. 20)

Η Πάολα επιστρέφει δριμύτερη στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart χάρη στο ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «Φλυτζάνι», που κυκλοφόρησε πριν από δύο μόλις εβδομάδες.

Η λαϊκή τραγουδίστρια προτείνει ένα τραγούδι που συνδυάζει λαϊκά και παραδοσιακά στοιχεία, το οποίο απογειώνεται από την έντονη και χαρακτηριστική ερμηνεία της και το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Πάολα επανέρχεται στην κορυφαία εικοσάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων μετά από ένα χρόνο και πέντε μήνες. Το τελευταίο τραγούδι της που είχε εμφανιστεί στο Top 20 ήταν το «Περαστική», από την 5η έως την 7η εβδομάδα 2019.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE