Οι Queen θα συνέχιζαν να ηχογραφούν μουσική αν ζούσε ο Freddie Mercury

Οι Queen θα συνέχιζαν να ηχογραφούν μουσική αν ζούσε ο Freddie Mercury


«Πιστεύω ότι θα συνεχίζαμε να κάνουμε πράγματα μαζί γιατί ήταν μια υπέροχη συνεργασία», λέει ο Roger Taylor των Queen.

Ο ντράμερ Roger Taylor των Queen υποστηρίζει ότι το θρυλικό συγκρότημα πιθανότατα θα συνέχιζε να ηχογραφεί μουσική μέχρι σήμερα αν ζούσε ο Freddie Mercury.

Ο εμβληματικός frontman της μπάντας πέθανε από επιπλοκές του AIDS το 1991.

Οι Queen κυκλοφόρησαν το τελευταίο άλμπουμ τους με τη φωνή του Freddie Mercury, το «Made in Heaven», το 1995. Έκτοτε το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα άλμπουμ, το «The Cosmos Rocks» το 2008, στο οποίο συμμετείχε ο Paul Rodgers.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC Radio 6, ο Roger Taylor ρωτήθηκε αν οι Queen θα ήταν το ίδιο παραγωγικοί στη δεκαετία του ’90 αν είχαν ακόμη μαζί τους τον Mercury.

Queen

«Το πιστεύω αυτό. Εγώ και ο Freddie… ήταν ο στενότερος φίλος μου και ήμασταν πολύ, πολύ κοντά», είπε ο Taylor.

«Πιστεύω ότι θα συνεχίζαμε να κάνουμε πράγματα μαζί γιατί ήταν μια υπέροχη συνεργασία. Δεν ξέρω αν ο (μπασίστας) John Deacon θα το επέτρεπε… φυσικά, ο John δεν ήταν αρκετά έτοιμος ψυχικά για αυτό, οι άλλοι τρεις ήταν», πρόσθεσε.

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα εξακολουθούσαμε να κάνουμε πράγματα μαζί, όποια κι αν ήταν αυτά. Νομίζω ότι στον Brian May, σε εμένα και τον Adam Lambert, μας άρεσε πολύ να κάνουμε shows, φαινόταν να γίνονταν όλο και καλύτερα, ενώ μπορούμε ακόμα να το κάνουμε, θα το κάνουμε ακόμα.

Ο John Deacon αποσύρθηκε εντελώς από τη μουσική λίγο μετά το θάνατο του Freddie Mercury.

Επισήμως παραμένει ένας από τους ιδιοκτήτες του εμπορικού σήματος των Queen, αν και δεν έχει εμφανιστεί ζωντανά μαζί με την μπάντα του από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE