Μίλτος Πασχαλίδης: Δεύτερη συναυλία στο Βεάκειο μετά το Sold Out


Ο Μίλτος Πασχαλίδης για δύο μοναδικές βραδιές στο Βεάκειο.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης κατηφορίζει στον Πειραιά για το ετήσιο ραντεβού στο όμορφο θέατρο του μεγάλου λιμανιού.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου και το sold out της συναυλίας που είχε προγραμματίσει για την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης προσθέτει και δεύτερη βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

25 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 13 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες.

Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη χαρακτηριστική επικοινωνία του με το κοινό.

Χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματά του, που χαρακτηρίζονται από έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό.

Οι δύο βραδιές στο Βεάκειο θα τα έχουν όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια. Δίπλα σε αυτά και τραγούδια από την νέα δισκογραφική δουλειά του «Στη Χώρα Των Αθώων» (Ogdoo Music Group).

Μαζί του οι Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν), Πάρις Περυσινάκης (λύρα, μαντολίνο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο).

Στην ηχοληψία θα είναι οι Πασχάλης Κολέντσης και Ηλίας Καρούμπαλης και στους φωτισμούς ο Μανώλης Μπράτσης.

Πληροφορίες

Δευτέρα 13 & Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020
Ώρα Έναρξης: 21.30

Τιμές Εισιτήριων
15€ Γενική Είσοδος

Προπώληση

Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

Public
– Σε όλα τα καταστήματα Public
– Στο tickets.public.gr

Εκδοτήριο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, όπως προκύπτουν από την ΚΥΑ που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αναλυτικές οδηγίες θα αναφέρονται αναλυτικά στο πίσω μέρος των εισιτηρίων, καθώς και στους γενικούς όρους κατά την αγορά από το διαδίκτυο.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE