Τάμτα: Το «Σ’ Αγαπώ» έχει το δικό του καλοκαιρινό Remix

Τάμτα: Το «Σ’ Αγαπώ» έχει το δικό του καλοκαιρινό Remix


Το «Σ’ Αγαπώ» της Τάμτα ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα.

Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του αγγλόφωνου EP «Awake», η Τάμτα παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο εκρηκτικό remix του «Σ’ Αγαπώ».

Το δημοφιλές radio και club hit της δεκαετίας του 2000 πήρε νέα πνοή με το εκπληκτικό remake της Τάμτα, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το «Σ’ Αγαπώ» ξεχωρίζει τόσο στο ραδιοφωνικό airplay, παραμένοντας σταθερά στο Top 10 του επίσημου Ελληνικού Airplay Chart επί σειρά εβδομάδων, όσο και στις πλατφόρμες streaming.

Το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό remix του τραγουδιού επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Σπύρος Μεταξάς.

Τάμτα - Σ' Αγαπώ - Official Music Video

Τη μουσική του «Σ’ Αγαπώ» έχει γράψει ο Αλέξανδρος Βουραζέλης και οι στίχοι ανήκουν ο Ναταλία Γερμανού.

Παράλληλα, η Tάμτα απέχει λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του διεθνούς EP «Awake», το οποίο φτάνει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής αύριο, Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Το «Awake» περιλαμβάνει 7 αγγλόφωνα κομμάτια, μεταξύ άλλων και τα ήδη γνωστά «Sex With Your Ex», «My Zone» αλλά και τη συνεργασία της Τάμτα με τον Stephane Legar στο «Yala».

Το «Yala» έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του και έχει εμφανιστεί στις δημοφιλέστερες λίστες του Spotify.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE