Αμαρυλλίς: Το νέο τραγούδι «Μόνο Εσύ» και το εντυπωσιακό Video στο κέντρο της Αθήνας

Αμαρυλλίς: Το νέο τραγούδι «Μόνο Εσύ» και το εντυπωσιακό Video στο κέντρο της Αθήνας


«Μόνο Εσύ», τραγουδά η Αμαρυλλίς.

Η Αμαρυλλίς μας χαρίζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Μόνο Εσύ», που κυκλοφορεί μαζί με το δικό του music video.

Μετά τα super hits «Αλυσίδες», «Matado» και «Μου Έλειψες», που μετρούν εκατομμύρια streams και views στο YouTube, η Αμαρυλλίς πρωταγωνιστεί για ακόμα μία φορά.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα fresh dance τραγούδι, που αναμένεται να γίνει ακόμα μία επιτυχημένη κυκλοφορία στο αξιόλογο βιογραφικό της.

Τη μουσική και τους στίχους του «Μόνο Εσύ» υπογράφουν ο APON και ο IAMSTRONG, συνεχίζοντας την επιτυχημένη τους συνεργασία με την πάντα ανατρεπτική Αμαρυλλίς.

«Με κοιτάς, δε μου μιλάς και στα χείλη με φιλάς, μεσ’ τα χέρια σου αγάπη μου υπάρχω και ζω… Μόνο εσύ να μ’ αγαπάς και στ’ αστέρια να με πας, σου φωνάζω μακριά σου δεν αντέχω λεπτό…»

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video ασπρόμαυρη αισθητικής, που γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα, με την Αμαρυλλίς να οπτικοποιεί το «Μόνο Εσύ» με εντυπωσιακό και statement τρόπο.

Το styling επιμελήθηκε η Κατερίνα Ανδρικοπούλου, το make up η Μαίρη Ρόκκου και το hair styling η Μαρία Κωτσάκη.

Το «Μόνο Εσύ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE