Ένα γλυκό και τρυφερό «Γαλλικό Φιλί» από την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Ένα γλυκό και τρυφερό «Γαλλικό Φιλί» από την Ανδριάνα Μπάμπαλη


Ένα «Γαλλικό Φιλί» από την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη μοιράζεται την ελληνική έκδοση του νέου τραγουδιού της.

Αφού μας γέμισε με άπλετη αγάπη με το «L’ Amour», τώρα η Ανδριάνα Μπάμπαλη μας δίνει ένα γλυκό και τρυφερό «Γαλλικό Φιλί».

Μια φορά κι ένα καιρό στον πλανήτη γη εμφανίστηκε ένας φονικός ιός, οι άνθρωποι κλειδώθηκαν μέσα, το «Μένουμε Σπίτι» έγινε εθνική οδηγία και όλων των ειδών οι συνήθειες της καθημερινότητας άλλαξαν.

Μαζί με αυτές άλλαξαν και οι προτεραιότητες της ζωής, εκτιμήθηκαν τα καθημερινά πράγματα και εφευρέθηκε μιας άλλης μορφής επικοινωνία.

Δύο μήνες μετά, δειλά – δειλά σε έναν ηλιόλουστο τόπο της Γης που λεγόταν Ελλάδα, άρχισαν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για επαναφορά με άλλη οπτική, στη ζωή που ξέραμε.

Γαλλικό Φιλί - Ανδριάνα Μπάμπαλη

Έτσι ένα πρωί εν μέσω ημιπεριορισμού η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ένας φίλος εθελοντής και δύο συνεργάτες από τη δισκογραφική εταιρεία της αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός home video clip για να ξορκίσουν το κακό και για να φωτίσουν την θλίψη με ένα χαρούμενο αισιόδοξο τραγούδι από την υπέροχη Ανδριάνα.

O ένας πήρε το ρόλο του σκηνοθέτη, ο φίλος εθελοντής έγινε εξαιρετικός art director, ο τρίτος πήρε τον ρόλο βοηθού γενικών καθηκόντων και η Ανδριάνα φρόντισε το maquillage, την γκαρνταρόμπα της και τα αξεσουάρ της.

Όλοι άνοιξαν τα μπαούλα των γιαγιάδων και έλαμψαν τα vintage και ethnic αντικείμενα.

Παρίσι – Αγία Παρασκευή ένα «Γαλλικό Φιλί» δρόμος. Το αποτέλεσμα προς κρίση σας. «Εμείς περάσαμε και ζήσαμε καλά, εσείς ευχόμαστε καλύτερα!», σχολιάζει η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Τα τραγούδια «Γαλλικό Φιλί» και «L’ Amour» κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Τους στίχους στο «Γαλλικό Φιλί» υπογράφει ο Monsieur Minimal και στο «L’ Amour» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE