Diplo: Το Music Video του «Do Si Do» με τον Blanco Brown

Diplo: Το Music Video του «Do Si Do» με τον Blanco Brown


Στην έρημο των ΗΠΑ γυρίστηκε το νέο music video του Diplo.

Ο Diplo μοιράζεται το music video για το τραγούδι «Do Si Do», στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Blanco Brown.

Το «Do Si Do» είναι ένα από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο country άλμπουμ «Diplo Presents Thomas Wesley Chapter 1: Snake Oil» του Αμερικανού DJ και μουσικού παραγωγού.

Το music video «Do Si Do» γυρίστηκε στο περίφημο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree της Καλιφόρνιας και στην Ατλάντα των ΗΠΑ με τη σκηνοθεσία του Brandon Dermer, ένας από τους μακροχρόνιους συνεργάτες του Diplo.

Ο τίτλος του «Do Si Do» αναφέρεται σε μια χορευτική κίνηση που χρησιμοποιείται συχνά σε είδη χορού όπως η πόλκα και όχι μόνο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Diplo συνάντησε τον Young Thug, τη Noah Cyrus και τον Orville Peck σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που μεταδόθηκε αποκλειστικά στο Party Royale του Fortnite.

Αυτό ήταν το δεύτερο σετ του επιτυχημένου παραγωγού στο Fortnite, αφότου τον περασμένο Μάιο έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που παρουσίασε ζωντανό πρόγραμμα στο δημοφιλές παιχνίδι.

Το άλμπουμ «Diplo Presents Thomas Wesley Chapter 1: Snake Oil» κυκλοφόρησε από την Columbia Records / Sony Music στα τέλη Μαΐου και περιλαμβάνει συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα ετερόκλητων καλλιτεχνών: Από τους Jonas Brothers και τον Young Thug μέχρι τον Thomas Rhett και τον Morgan Wallen.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE