Στα σκαριά συνεργασία της Dua Lipa με τη Madonna

Στα σκαριά συνεργασία της Dua Lipa με τη Madonna


Ένα τραγούδι με τη Madonna θέλει να ηχογραφήσει η Dua Lipa.

Η Dua Lipa και οι συνεργάτες της αναμένεται να προσεγγίσουν τη Madonna και να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

Ο μάνατζερ της Lipa, ο Ben Mawson, μίλησε για την πιθανότητα ενός ντουέτου της Βρετανίδας τραγουδίστριας με τη «βασίλισσα της pop» κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Music Week.

Ο Mawson έκανε την αποκάλυψη όταν παραδέχθηκε ότι το νέο άλμπουμ «Future Nostalgia» της Lipa, το οποίο κυκλοφόρησε το Μάρτιο, είναι επηρεασμένο από τον περίφημο δίσκο «Confessions On A Dancefloor» της Madonna από το 2005.

Όταν ρωτήθηκε αν η Dua Lipa θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία Madonna, ο Mawson απάντησε: «Λοιπόν, εξαρτάται από το τι εννοείς. Σίγουρα θα έχει μία μεγάλη καριέρα».

«Είναι σίγουρα μια ολοκληρωμένη pop star και προφανώς το άλμπουμ ήταν έντονα επηρεασμένο από τη Madonna. Στην πραγματικότητα, πρόκειται να προσπαθήσουμε να φέρουμε τη Madonna σε ένα τραγούδι. Θα γράψω το e-mail και θα δούμε αν ενδιαφέρεται για ένα τραγούδι», συνέχισε.

«Η Dua Lipa μου είπε ότι φιλοδοξεί να γίνει Madonna όταν τη συνάντησα, όταν ήταν 17, και υπήρχε κάτι στον τρόπο που το είπε», επισήμανε ο Ben Mawson.

«Υπήρχε κάτι στην προσωπικότητά της, το χάρισμα της, την ανταγωνιστικότητά της και το κίνητρό της και αυτό φάνηκε. Η Dua τα έχει όλα, οπότε έχει απεριόριστες δυνατότητες», εξήγησε ο μάνατζέρ της.

Dua Lipa - NormaniSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE