Η Sia αποκαλύπτει ότι έγινε γιαγιά

Η Sia αποκαλύπτει ότι έγινε γιαγιά


Εγγόνια απέκτησε η Sia.

Η οικογένεια της Sia μεγάλωσε κατά δύο ακόμα μέλη.

Λίγο καιρό αφότου αποκάλυψε ότι υιοθέτησε δύο έφηβα αγόρια, η 44χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι μόλις έγινε γιαγιά.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξή της που παραχώρησε στον Zane Lowe και στο Apple Music, η Sia ανέφερε ότι ένας από τους γιους της έγινε πατέρας.

«Ο νεότερος γιος μου μόλις απέκτησε δύο μωρά. Είμαι γιαγιά! Με φωνάζουν “’Nana” (νάνα)», είπε η Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Ωστόσο το «Nana» δεν η πρώτη επιλογή της Sia, καθώς η ίδια ελπίζει ότι αργότερα τα δύο εγγόνια της θα την αποκαλούν με το παρατσούκλι της φίλης της, Kris Jenner: «Lovey».

Η Sia περιέγραψε στη συνέχεια την έντονη εναλλαγή των συναισθημάτων που έζησαν κατά τη μετάβασή τους στο νέο τους σπίτι οι δύο γιοι της, οι οποίοι είναι και οι δύο Μαύροι.

«Είμαι λίγο εξουθενωμένη τώρα μετά τη διερεύνηση του συστήματος ανάδοχης, την οποία έχω κάνει τον τελευταίο χρόνο, επειδή είναι εντελώς διεφθαρμένο», κατήγγειλε. «Έχουν βρεθεί σε 18 διαφορετικές τοποθεσίες στα 18 χρόνια τους», ανέφερε για τα δύο αγόρια που υιοθέτησε.

«Θα τους έλεγα: “το κάνω αυτό επειδή είμαι η μητέρα σας. Σας αγαπώ”. “Δεν θέλω να σας δω στη φυλακή… Με την ιστορία σας και το χρώμα του δέρματός σας, δεν θέλω να σας δω ως το 5 τοις εκατό που καταλήγει στη φυλακή για μια ζωή. Δεν το θέλω αυτό για εσάς”», εξήγησε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE