Η Katy Perry εξομολογείται για την κατάθλιψη: «Έχασα το χαμόγελό μου»

Η Katy Perry εξομολογείται για την κατάθλιψη: «Έχασα το χαμόγελό μου»


«Δεν ξέρω αν το χαμόγελό μου ήταν ποτέ ολόκληρο ή αληθινά δικό μου», παραδέχεται η Katy Perry.

Η Katy Perry προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής και μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε το 2017 και την κατάσταση της ψυχικής υγείας της σήμερα, όπου προσπαθεί να βρει ξανά την ελπίδα.

«Έχασα το χαμόγελό μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στον παρουσιαστή Tom Power της καναδικής ραδιοφωνικής εκπομπής Q στο CBC.

«Δεν ξέρω αν το χαμόγελό μου ήταν ποτέ ολόκληρο ή αληθινά δικό μου, αλλά χαμογελούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα από την επιβεβαίωση, την αγάπη και τον θαυμασμό από τον έξω κόσμο, κάτι που μετά άλλαξε», ανέφερε.

Η Katy Perry αποκάλυψε ότι βίωσε δύο έντονες αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο: Τον χωρισμό με τον αρραβωνιαστικό της πλέον Orlando Bloom και την απογοητευτική αντίδραση του κοινού στο άλμπουμ της «Witness» που κυκλοφόρησε το 2017.

Katy Perry - Glastonbury Festival 2017

«Η καριέρα μου ήταν σε αυτή την τροχιά, όπου ανέβαινε – ανέβαινε – ανέβαινε – ανέβαινε – ανέβαινε και μετά έγινε αυτή η μικρή αλλαγή. Δεν ήταν τόσο τεράστιο, ίσως, για κάποιον άλλον, αλλά για μένα ήταν συνταρακτικό», περιέγραψε η pop star.

«Κυριολεκτικά με έκοψε στα δυο. Νόμιζα ότι είχα χωρίσει με το αγόρι μου, ο οποίος είναι τώρα ο πατέρας του παιδιού μου. Και μετά ήμουν ενθουσιασμένη που πετούσα ψηλά στον επόμενο δίσκο μου και ο δίσκος δεν με έκανε άλλο χαρούμενη… Η αντίδραση δεν με χαροποίησε και έτσι απλώς έγινα κομμάτια», παραδέχθηκε.

Ωστόσο η Katy Perry θεωρεί τώρα ότι εκείνη η άσχημη περίοδος στη ζωή της χρησίμευσε ως μια «καλή» όσο και «απαραίτητη» κατάρρευση.

«Ήταν τόσο σημαντικό για μένα να γίνω κομμάτια, έτσι ώστε να μπορέσω να βρω την ολότητά μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και να είμαι πιο πολυδιάστατη παρά να ζω τη ζωή μου όλη την ώρα σαν μια διψασμένη pop star», εξήγησε.

«Η ευγνωμοσύνη είναι μάλλον το πράγμα που έσωσε τη ζωή μου. Επειδή αν δεν την έβρισκα θα είχα βυθιστεί στη δική μου θλίψη, αλλά βρήκα τους τρόπους να είμαι ευγνώμων», κατέληξε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE