Η Ellie Goulding συνεργάζεται με τον Lauv στο Single «Slow Grenade»

Η Ellie Goulding συνεργάζεται με τον Lauv στο Single «Slow Grenade»


Ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της παρουσιάζει η Ellie Goulding.

Η Ellie Goulding συναντά τον Lauv στο καινούργιο τραγούδι «Slow Grenade».

Το single θα συμπεριληφθεί στη νέα δισκογραφική δουλειά της Βρετανίδας τραγουδίστριας, το «Brightest Blue» που θα κυκλοφορήσει από την Polydor Records / Universal Music στις 17 Ιουλίου.

Το «Slow Grenade» είναι ένα από τα τραγούδια από τα οποία συγκροτείται το δεύτερο μέρος του «Brightest Blue», το «EG.0».

Πρόκειται για την επόμενη κυκλοφορία της Ellie Goulding μετά το «Power» και το «Worry About Me» με τη συμμετοχή του blackbear.

Η τραγουδίστρια της pop ενώνει τώρα τις δυνάμεις της με τον ταλαντούχο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Lauv, ο οποίος κέντρισε πρώτη φορά την προσοχή με το single «The Other» το 2015.

Έκτοτε ο Lauv έχει συνεργαστεί και έχει γράψει τραγούδια για πληθώρα απίστευτων καλλιτεχνών, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 5 δισεκατομμύρια streams.

Τον περασμένο Μάρτιο ο 25χρονος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, με τίτλο «~how i’m feeling~».

Η Ellie Goulding και ο Lauv ενώνουν τα πηγαία ταλέντα τους και τις ξεχωριστές φωνές τους και το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως καλοκαιρινό pop τραγούδι.

Εκτός από την κοινή αγάπη τους για τη μουσική, οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται την ίδια ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και χρησιμοποιούν συχνά τις πλατφόρμες τους για να μιλήσουν δημοσίως για το άγχος και την κατάθλιψη.

Η Ellie Goulding έχει συμμετάσχει σε αρκετές πρωτοβουλίες της μουσικής βιομηχανίας για την αντιμετώπιση των κρίσεων ψυχικής υγείας μεταξύ των νέων, όπως το συνέδριο «AMP London» που διοργανώθηκε από τη ραδιοφωνική παραγωγό Annie Mac τον προηγούμενο Μάρτιο.

Το 2019 ο Lauv δημιούργησε το ίδρυμα Blue Boy μέσα από το οποίο στηρίζει πρωτοβουλίες που βοηθούν τους νέους να αισθάνονται πιο άνετα να ζητήσουν βοήθεια για την ψυχική υγεία τους.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE