Η Μαριάντα Πιερίδη το έχει πάει σε άλλο level με την ευλυγισία της

Η Μαριάντα Πιερίδη το έχει πάει σε άλλο level με την ευλυγισία της


Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να την ακούμε να τραγουδάει, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μια στροφή στην πορεία της κι έχει βρει αυτό που την αντιπροσωπεύει και το κάνει και πολύ καλά.

Η Μαριάντα Πιερίδη μετά την έλευση του γιου της έκανε ένα διάλειμμα από τη μουσική, ωστόσο ανακάλυψε τη yoga, και εμφύσησε σε αυτήν. «Κάνω πάνω από μια δεκαετία, όχι όμως συνεχόμενα. Κάποια στιγμή γνώρισα μια κοπέλα που κάναμε παρέα και μου είπε πως θα πρέπει να το δω πιο επαγγελματικά, ώστε να διδάξω, καθώς ο τρόπος ζωής μου είναι βασισμένος γύρω από τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της γιόγκα», είχε πει παλαιότερα στην Secret, ενώ μάλιστα διαθέτει και δύο certificates πλέον.

Το πάθος της για την εν λόγω μορφή άσκησης, αλλά και η προσήλωσή της, της χάρισαν μια αξιοζήλευτη ευλυγισία και η Μαριάντα Πιερίδη εντυπωσιάζει! Βέβαια, από την ενασχόλησή της με τη yoga, έχει αποκομίσει και έναν τρόπο σκέψης που εστιάζει στη θετικότητα και το well being, με την ίδια να έχει εκφράσει: «Ξεκινάμε πάλι αφοσιωμένοι στα θετικά! Χαμογελάμε στα δύσκολα! Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ζούμε τη ζωή στο έπακρο»!

Δες την, λοιπόν, στις ακόλουθες φωτογραφίες και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE