Τσιμτσιλή:Αποκάλυψε τι της είπε η Τζούλια Νόβα off camera για τον χωρισμό της

Τσιμτσιλή:Αποκάλυψε τι της είπε η Τζούλια Νόβα off camera για τον χωρισμό της


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τη δήλωση του Γιάννη Μάρκου που την ενόχλησε και αποκάλυψε τι της είπε η Τζούλια Νόβα off camera!

«Μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος. Δε μου άρεσε η έκφραση “την έδιωξα από το σπίτι”. Είναι σα να χρησιμοποιεί την όποια οικονομική ισχύ έχει. Αυτό δε μου αρέσει σαν έκφραση για έναν άνθρωπο που ήταν στο πλευρό σου 12 χρόνια. Αυτό “την έδιωξα από το σπίτι” λες και είναι υπάλληλος του και την απολύει…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Και πρόσθεσε: «Προφανώς ο άνθρωπος την βρίσκει με το σπίτι του και όχι με τα ταξίδια και ψάχνει χίλιες δικαιολογίες. Μετά από 12 χρόνια δεν είναι ωραίο να καταλήγεις έτσι. Να κρατήσεις τα καλά.

Θα πω και κάτι άλλο που μου είπε παρασκηνιακά η Τζούλια. Μου είπε πως αυτό που τη στενοχώρησε ήταν πως πάνω στον καβγά ακουστήκαν πράγματα που δεν ισχύουν για εκείνη. Δηλαδή ότι κάποιοι προσπάθησαν να τη μειώσουν και να τη κακολογήσουν για να της ρίξουν την ευθύνη. Ότι είναι τέτοιο κορίτσι και για αυτό τη χώρισε. Αμφισβητώντας την ηθική της. Δε μπορεί επειδή χωρίζουμε μετά από 12 χρόνια ξαφνικά να βγω η φτηνή και η δεύτερη που δεν έχει αξία»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE