Ο The Weeknd δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19

Ο The Weeknd δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19


Σε δύο δωρεές συνολικού ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων προχώρησε ο The Weeknd.

Ο The Weeknd στηρίζει έμπρακτα την περιοχή στην οποία μεγάλωσε, το Scarborough στο Τορόντο του Καναδά.

Ο 30χρονος καλλιτέχνης προχώρησε σε δωρεά ύψους 500.000 δολαρίων στο Δίκτυο Υγείας του Scarborough (SHN) για να συμβάλλει στις προσπάθειες αντιμετώπισης του COVID-19.

«Μεγάλωσα στο Scarborough και ένιωσα ότι ήταν σημαντικό να προσφέρω κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών αυτής της πανδημίας στην κοινότητα που με μεγάλωσε», δήλωσε ο The Weeknd.

Χάρη στη δωρεά του Abel, το Έκτακτο Ταμείο του SHN για τον COVID-19 διαθέτει περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

«Η ζωντανή και ποικιλόμορφη κοινότητά μας αντιπροσωπεύει τους καλύτερους του Καναδά και είμαστε τυχεροί που έχουμε πρεσβευτές όπως τον The Weeknd», ανέφερε η Elizabeth Buller, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Δικτύου Υγείας του Scarborough.

«Αυτό το δώρο θα βοηθήσει τα κοινοτικά νοσοκομεία μας να συνεχίσουν να παρέχουν εξαιρετική φροντίδα στους ανθρώπους του Scarborough στον απόηχο του COVID-19 και δείχνει στο θαρραλέο προσωπικό και τους γιατρούς μας ότι η αποφασιστικής σημασίας δουλειά τους δεν περνά απαρατήρητη ή χωρίς να εκτιμηθεί», πρόσθεσε.

Η δρ. Elaine Yeung, διευθύντρια εταιρειών και διευθυντής ιατρικής, ιατρική, σχολίασε: «Όπως και ο The Weeknd, πολλοί από τους συναδέλφους μου στην πρώτη γραμμή είτε προέρχονται από το Scarborough είτε αποκαλούν σπίτι τους αυτήν την κοινότητα».

«Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε ένα δικό μας στην παγκόσμια σκηνή, να προσφέρει ενώ η κοινότητά μας βρίσκεται σε ανάγκης. Μια γενναιόδωρη υποστήριξη όπως αυτή μας εμπνέει να συνεχίσουμε. Αυτό το δώρο αντιπροσωπεύει το απίστευτο πνεύμα και το συλλογικό πάθος του Scarborough για τη διαμόρφωση ενός λαμπρότερου, πιο υγιούς μέλλοντος», συμπλήρωσε.

Εκτός από την προσωπική δωρεά του, ο The Weeknd διαθέτει προς πώληση προστατευτικές μάσκες προσώπου με το έμβλημα, με τα έσοδα να παραχωρούνται για την αντιμετώπιση του COVID-19. Ο καλλιτέχνης θα προσφέρει επιπλέον 1 δολάριο για κάθε 1 δολάριο που θα συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις.

Παράλληλα ο The Weeknd πρόσφερε άλλα 500.000 δολάρια στη μη κερδοσκοπική οργάνωση MusiCares της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ, η οποία διοργανώνει και τα Βραβεία Grammy, με το συνολικό ποσό των δωρεών του να ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

The Weeknd

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE