Η Katy Perry έγραψε ένα τραγούδι για την αγέννητη κόρη της

Η Katy Perry έγραψε ένα τραγούδι για την αγέννητη κόρη της


Ένα τραγούδι για την αγέννητη κόρη της έγραψε η Katy Perry.

Η Katy Perry μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για ορισμένα από τα καινούργια τραγούδια του πέμπτου άλμπουμ της.

Μεταξύ αυτών και ένα αρκετά προσωπικό τραγούδι που έχει γράψει η αστέρας της pop για την αγέννητη κόρη της.

«Υπάρχει ένα τραγούδι στο δίσκο με τίτλο “What Makes A Woman” το οποίο εκφράζει την ελπίδα που έχω για το μελλοντικό παιδί μου», είπε στο NRJ του Λιβάνου.

«Ότι δεν έχει όρια σε κανένα από τα όνειρά της ή σε αυτό που θέλει να είναι ή σε αυτό που νομίζει ότι είναι και πως μπορεί να αλλάξει όποτε θέλει. Μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα αν θέλει», εξήγησε. «Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι είναι σημαντικό για μένα και σημαντικό για αυτή», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εικονική εκδήλωση «Stonewall Day» το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας, η Katy Perry μοιράστηκε την επιθυμία που έχει για την κόρη της.

«Καθώς ετοιμάζομαι να φέρω μια νέα ζωή σε αυτόν τον κόσμο, η επιθυμία που έχω για το παιδί μου είναι να είναι ευτυχισμένη και υγιής και ασφαλής. Είναι η ίδια επιθυμία που έχει κάθε μητέρα για τα παιδιά της», είπε.

«Είναι η ίδια επιθυμία που είχε η μητέρα του Trayvon (Martin) και της Breonna (Taylor) και του George (Floyd) και του Tony (McDade) και η λίστα είναι πολύ μεγάλη», συνέχισε, αναφέροντας ορισμένα από τα ονόματα Αφροαμερικανών που δολοφονήθηκαν, με τους θανάτους τους να προκαλούν γενικευμένες διαμαρτυρίες.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE