«Πάμε Απ’ Την Αρχή»: Ο Λούκας Γιώρκας φέρνει άρωμα νησιωτικής Ελλάδας

«Πάμε Απ’ Την Αρχή»: Ο Λούκας Γιώρκας φέρνει άρωμα νησιωτικής Ελλάδας


Ο Λούκας Γιώρκας υπογράφει τη μουσική σε ένα τραγούδι που εκπέμπει αισιοδοξία και διάθεση να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Ανανεωμένος και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ο Λουκάς Γιώρκας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Πάμε Απ’ Την Αρχή».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλεγεί ελληνικό και νησιωτικό ήχο στην έναρξη ενός καλοκαιριού -βάση των συνθηκών- διαφορετικού άλλα πάντα ξεχωριστό και όμορφο.

Επίκαιρη όσο ποτέ, η φράση «Πάμε Απ’ Την Αρχή» έγινε ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας του Λούκα Γιώρκα.

Ο τραγουδιστής υπογράφει για πρώτη φόρα ο ίδιος τη μουσική, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Σταύρο Σταύρου.

Ο Λούκας Γιώρκας επιμελήθηκε επίσης και την παραγωγή του music video για το «Πάμε Απ’ Την Αρχή», το οποίο έχει τη σκηνοθεσία του Γιώργου Ευαγγέλου. Το γυρίσματα για το music video πραγματοποιήθηκαν στην πατρίδα του Λούκα, την Κύπρο, και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Λεύκαρα.

«Κάθε τραγούδι κρύβει πίσω του μια ιστορία.. Κάθε τραγούδι είναι μια καινούργια εμπειρία… Από την έμπνευση στη δημιουργία και από τη δημιουργία στην ολοκλήρωση!», γράφει ο Λούκας Γιώρκας στο σημείωμά του για το τραγούδι.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου που δούλεψε σκληρά για να γίνει κι αυτή η τρέλα μου πραγματικότητα.. Τεράστιο ευχαριστώ επίσης θέλω να πω σε όλους τους φίλους μου που συμμετέχουν στο video clip και που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η ψυχή για να του δώσει ζωή….», συνεχίζει.

Τους τέσσερις μουσικούς και φίλους μου, Χρήστο, Ευγένιο, Θεόδωρο και Παναγιώτη, που στα γυρίσματα του video clip με ακολουθούσαν, για ώρες, με την καλύτερη διάθεση τους.. Τον Σέρκη με τη χορευτική του ομάδα που δεν σταματούσαν να χορεύουν ακόμα κι όταν δεν βιντεοσκοπούσαμε.. Σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτή την εμπειρία…», αναφέρει.

«Σας ευχαριστώ όλους για την ιστορία που μαζί γράψαμε και παραδίδουμε σήμερα στον κόσμο! Σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις που θα συνοδεύουν για πάντα εμένα κι αυτό το τραγουδάκι μου! “Πάμε Απ’ Την Αρχή”, λοιπόν!», καταλήγει ο Λούκας Γιώρκας.

Το «Πάμε Απ’ Την Αρχή» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE