Ο Γιώργος Σαμπάνης σε μία μοναδική «Νύχτα στον Ρυθμό»

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε μία μοναδική «Νύχτα στον Ρυθμό»


Για μία ακόμα «Νύχτα στον Ρυθμό» δίνει ραντεβού με το κοινό ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί καλεσμένος για δεύτερη φορά στη «Νύχτα στον Ρυθμό» με τη Ράνια Κωστάκη.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης επανέρχεται για να μας μαγέψει ξανά, την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ ακριβώς σε ένα ακόμα live show στο YouTube.

Αναπάντεχες  ερωτήσεις, ένα challenge «μυστήριο τρένο»  και μοναδικές ερμηνείες από τα νέα του τραγούδια, τα παλιά αλλά και διασκευές έκπληξη.

Το τελευταίο βράδυ του Ιουνίου, συντονιστείτε online αλλά και στον αέρα του Ρυθμού 949 για να το περάσουμε μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Νύχτες γεμάτες εκπλήξεις αποκλειστικά στον Ρυθμό 94.9.

Γιώργος Σαμπάνης - Άγρια Θάλασσα - Official Video Clip

Η «Νύχτα Στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το διαδίκτυο ως media μέσο και τη λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο διαδίκτυο ταυτόχρονα.

Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept.

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός διαδικτυακού show.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE